Beschrijving
Kaart
Omgeving

Vlak boven de Côte d'Azur in les Alpes de Haute de Provence hebben wij deze geweldige omgeving met camping uitgekozen. In deze mooie en spectaculaire streek ligt camping RCN les Collines de Castallane. Vanaf het veld heeft u een adembenemend uitzicht op de bergen. De streek biedt u volop mogelijkheden voor ontdekkingen en avontuur.

Middenin het nationaal park van de Verdon ligt Les Collines de Castellane aan de voet van de Montagne de Teillon en vanaf het veld heeft u een prachtig uitzicht op deze berg. Deze terrascamping heeft voor u mooie en ruime kampeerplaatsen beschikbaar gesteld. Het grillig gevormde verwarmd zwembad met glijbaan is een lust voor de kinderen. Genieten zult u gegarandeerd doen op deze camping, of nu voor de natuur, rust, sportieve activiteiten of avontuur komt. Er is voor iedereen wel wat wils. In het restaurant kunt u genieten van een heerlijke maaltijd of tot rust komen op het gezellig terras, terwijl uw kinderen ravotten in de speeltuin. Maaltijden en snacks zijn ook hier af te halen. Een animatieteam staat zowel voor jong en oud ter beschikking en zorgen voor leuke, spannende, ontspannende, sportieve en/of leerzame activiteiten. Tevens zijn er over de camping diverse speel- en klauter toestellen. Een voetbalveld en tennisbaan ontbreken hier niet. Ook basketbal-, volleybalveld en Jeux-de-boules banen worden intensief gebruikt.

Bovenaan de camping vindt zich een geweldig spektakel in de vorm van avontuur. Tussen de bomen is een avontuurlijk vast parcours gebouwd. Voorzien van veiligheidskabel moet men zien het parcours af te leggen over touwen, hout, kabelbaan etc. Dit is onder begeleiding waardoor niet gratis en op vaste tijden is.
 

Op de camping wordt volop Nederlands gesproken, zodat de kinderen zich snel thuis voelen. De Koko Holidays beheerders spreken ook Nederlands en zijn bekend met de omgeving.

Vind ook andere locaties in de buurt van Castellane
RCN Les Collines de Castellane
Castellane, Rhône-alpes
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
“Goede camping op een prachtige locatie. Mooie campingplaatsen, net sanitair, uitmuntend animatie team dat erg enthousiast is.”
De beste gezinsaccommodaties