Beschrijving
Kaart
Omgeving
Ramada Hotel Willingen is een driesterren superior hotel gelegen op een rustige locatie met uitzicht over de omringende bergen. Het beschikt over mooie wellnessfaciliteiten, de skilift begint bijna naast het hotel en skischool ligt op ca. 500 m.

Na een dag in de buitenlucht.
Je kunt je hier na een actieve dag in de sneeuw heerlijk ontspannen met een massage of een bezoek aan het wellnesscentrum. Hier vind je ook het overdekte zwembad, stoombad en bubbelbad.

De inwendige mens.
Laat je in het restaurant verrassen met een uitgebreid ontbijfbuffet en 's avonds een ruime keuze bij het culinaire buffet. Overdag kun je in het Panorama-café bij koffie met gebak genieten van het uitzicht over het dal. Voor een drankje 's avonds kun je terecht in de gezellige wijnstube of bar.

Een paradijs voor kinderen.
Dit hotel is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Er is een speelkamer, er zijn videospelletjes aanwezig en een ruimte met speelautomaten beschikbaar. Tijdens vakantieperiodes is er dagelijks een miniclub voor kinderen van 3 t/m 13 jaar.

Ramada Hotel Willingen ligt in de heuvels van Hochsauerland, op ca. 5 km van de gezellige plaats Willingen en ca. 2 km van het dorpje Usseln. Op ca. 500 m vind je skiliften en de skischool. Ook de langlaufloipen starten hier. De afdalingen zijn tot wel 2 km lang. Voor wie er niet genoeg van kan krijgen is er 6 km aan verlichte pistes beschikbaar. 
Het skigebied Willingen behoort tot de Wintersport Arena Sauerland en is een van de grootste sneeuwzekere skigebieden in het Sauerland. Sneeuwkanonnen garanderen beste wintersportcondities. 

Wil je je een dagje niet in de sneeuw vermaken? Willingen heeft voldoende winkels, bars en bezienswaardigheden om je de hele dag te kunnen amuseren!
Vind ook andere locaties in de buurt van Willingen
Ramada Hotel Willingen
Willingen, Sauerland
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
  • Leraren (nl)
De beste gezinsaccommodaties