Beschrijving
Kaart
Omgeving
Verzorgde residentie in San Felice del Benaco.

Deze residentie bevindt zich in het oude en pittoreske historische centrum van San Felice del Benaco, op kleine afstand van de oevers van het Gardameer. De residentie bestaat uit charmante appartementsuites gelegen in verschillende gebouwen, die verspreid zijn over het centrum. In één van deze gebouwen bevindt zich ook de receptie.

Door deze spreiding krijgen de gasten de kans om een 'duik' te nemen in het leven van het dorp, dat, met zijn winkels, zijn traditionele restaurants en zijn diverse voorzieningen, een natuurlijke voortzetting is van de vakantie. Een vakantie vol ontspanning en maximale vrijheid, zowel qua ruimte als qua tijd, aangezien je optioneel gebruik kunt maken van diverse hotelvoorzieningen, zoals extra schoonmaak en wisseling van het beddengoed. 

Het dorpsleven is met name tijdens het zomerseizoen gevuld met dorpsfeesten, culturele evenementen, ontspanning en sport (trekking, mountainbike, tennis, paardrijden, golf, zeilen, enz.) voor het hervinden van rust in een plaats van 'menselijke omvang', iets dat je ongetwijfeld zult waarderen. Wij willen onze gasten graag kennis laten maken met een vakantie in een exclusieve omgeving, waar ze zich in de hiertoe toegewijde ruimten vertroeteld kunnen voelen. De details die in deze residentie aanwezig zijn, maken deel uit van een levensstijl, wat zich uitdrukt middels een zorgvuldige inrichting en decoratie, met een extra toets van originaliteit in onder andere de kleuren, de lichten en het design.

Tevens ideaal voor grote gezinnen. Je kunt desgewenst meerdere verblijven samen reserveren (tot een maximum van 25 bedden).

Op 10 minuten lopen kun je de voornaamste stranden van het dorp eenvoudig bereiken: Porto San Felice, Spiaggia Gardiola, Porto di Portese, Baia del vento.


Vind ook andere locaties in de buurt van San Felice del Benaco
Panoramic
San Felice del Benaco, Italiaanse meren
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Appartement
  • In de natuur
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties