Voordelig voorjaarsskiën in Tiroler Zugspitz Arena tijdens de 'Zonneski-weken'

Het gerenommeerde Duitse testportal Skigebiete-test heeft de wintersportregio Tiroler Zugspitz Arena bekroond met een vierde plaats in de top 10 familieskigebieden in Tirol. Het skidomein, met als bekendste dorpen Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach en Biberwier, laat haar gasten tijdens de ‘Zonneski-weken’ profiteren van aantrekkelijke tarieven voor accommodaties, inclusief de Top Snow Card die toegang geeft tot 207 kilometer piste. De actieweken lopen van zondag 9 maart tot het einde van het seizoen. Op de bekendste berg van de regio, de Zugspitze gelegen op 2.962 m, is het zelfs mogelijk tot en met pasen te skiën.   

 

Wie wil genieten van lange dagen, veel zon en goed geprepareerde pistes, vertrekt dit voorjaar naar vakantieregio Tiroler Zugspitz Arena. Het skigebied, net over de Duitse grens in Oostenrijk, heeft speciaal voor voorjaarsskiërs aantrekkelijke all-in aanbiedingen samengesteld. De zogenoemde actieweken ‘Zonneski’ lopen van 9 maart tot het einde van het seizoen en gelden in de zeven skigebieden van de vakantieregio. De Top Snow Card die inclusief is tijdens de actieweken, biedt niet alleen toegang tot de 139 km pistes met 58 liften van de Tiroler Zugspitz Arena, maar ook tot de nabijgelegen skigebieden in het Duitse Mittenwald en Garmisch-Partenkirchen. De pas is geldig voor 89 liften en biedt de keuze uit 207 km skipistes. Tijdens de actieweken krijgen gasten 10% korting op de huur van skimateriaal en skiles voor 3 of 6 dagen.

 

Top familie skigebied in Tirol

Tiroler Zugspitz Arena heeft niet voor niets de vierde plaats bereikt in het gerenommeerde Duitse testportal Skigebiete-Test. De overzichtelijke skigebieden in de dorpen Ehrwald, Biberwier en Berwang/Bichlbach zijn perfect voor families. Van eenvoudige pistes voor de kleintjes en beginners tot uitdagende afdalingen voor volwassenen en ervaren skiërs. In gezelschap van een ouder, mogen kinderen tot en met 4 jaar gratis mee de lift in. De skischolen zijn helemaal gericht op kinderen. Skiles is al mogelijk vanaf 3 jaar en alle skischolen hebben Nederlands sprekende leraren. Ook is het mogelijk de kinderen in gezelschap met de skileraar te laten lunchen.

 

Consumenten vinden meer informatie over de Tiroler Zugspitz Arena bij: Tourismusregion Tiroler Zugspitz Arena, tel. 00 43 5673 20 000, fax 00 43 5673 20 000-210, email: info@zugspitzarena.com of op de vernieuwde website: www.zugspitzarena.com.

 

De Tiroler Zugspitz Arena ligt net over de grens in Oostenrijk en is hiermee het meest dichtbij gelegen wintersportresort in Tirol en kan tolvrij worden aangereden. De regio bestaat uit de acht plaatsjes Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach, Biberwier, Heiterwang, Lähn-Wengle en Namlos. De 139 km pistes bieden zowel oefenweides voor beginners als uitdagende afdalingen voor gevorderden en freeriders. De gemoedelijke en overzichtelijke skigebieden in de dorpen Ehrwald, Biberwier en Berwang/Bichlbach (‘Skischaukel Berwang’) zijn perfect voor families en gemoedelijke skiërs. De gevorderde wintersporter komt in de Tiroler Zugspitz Arena vooral aan zijn trekken op de ‘Grubigstein’ in Lermoos of in het gletsjerskigebied ‘Zugspitzplatt’ (2.900 m). Snowboarders vinden de perfecte ‘line’ in de tiefschnee, de halfpipes, boardercross-afdalingen en snow- en funparks.

De beste gezinsaccommodaties