Stayokay wordt voor families nog goedkoper!

Hostelketen Stayokay biedt vanaf deze maand speciaal voor gezinnen een aantrekkelijke kortingskaart. Een verblijf in een van de 27 hostels in Nederland wordt zo nog voordeliger. Met de Stayokay Family card kunnen gezinnen profiteren van exclusieve voordelen en kortingen wereldwijd. De kaart kost slechts € 25,- en is eenvoudig online aan te vragen.

 


1001 voordelen

Overnachten bij Stayokay is al mogelijk voor € 16,50 per persoon, inclusief ontbijt. Met de Family card wordt het nog voordeliger. Gezinnen krijgen altijd € 2,50 korting per persoon per nacht en 50% korting op maaltijden (voor kinderen t/m 12 jaar); ook bij een arrangement. Tijdens speciale ledenweken geldt zelfs 2=1 en 4=2. Daarnaast kunnen gasten genieten van 10% korting aan de bar, op fietshuur bij Stayokay en bij een verblijf in meer dan 4.000 hostels wereldwijd. Ook zijn er kortingen op verzekeringen en attractieparken.

 

Familiekamers en kinderactiviteiten

Marijke Schreiner, algemeen directeur van Stayokay: “Stayokay heeft in Nederland 27 hostels op mooie plekjes; midden in de stad, in de bossen of aan kust en water. De hostels bieden géén overbodige luxe, maar de juiste faciliteiten voor een avontuurlijk, voordelig én verantwoord verblijf. Elk hostel heeft speciale familiekamers en activiteiten voor kinderen. Met de nieuwe Stayokay Family card wordt een verblijf voor een gezin nog aantrekkelijker, want een weekendje weg of korte vakantie is nu heel betaalbaar.” 

  

Over Stayokay

Stayokay is een keten met 27 bijzondere accommodaties in Nederland. De hostels zijn gevestigd in een kasteel, landhuis of markante nieuwbouw. Stayokay biedt volop gelegenheid tot onverwacht avontuur en onverwachte ontmoetingen. Stayokay is sociaal maatschappelijk betrokken en heeft als eerste hospitality-keten in Europa het Europees Ecolabel ontvangen, hét keurmerk voor milieuvriendelijke producten en diensten.

De beste gezinsaccommodaties