Skichalets.nl, uw eigen skichalet met all inclusive service

Bij Skichalets.nl huur je een eigen skichalet met all inclusive service. Je hebt daarmee het beste van twee werelden: de gezelligheid en privacy van een authentiek skichalet aan de piste en het gemak van de service zoals in een hotel. Dat betekent dus écht onbezorgd genieten, dus ook als je met je kinderen op wintersport bent! De gastvrije Nederlandse chaletstaf legt je volledig in de watten.

Er wordt dagelijks gezorgd voor het onbijt, bij thuiskomst na het skiën staat er een huisgemaakt zoet en/of hartig après-ski hapje klaar en ’s avonds geniet je heerlijk van een driegangendiner. En natuurlijk betekent all inclusive ook bij Skichalets.nl dat drankjes zoals wijn, bier, fris, sapjes, koffie en thee gratis en onbeperkt zijn. Ook zorgt de chaletstaf voor de schoonmaak en de huishouding. Ideaal toch? Geen geharrewar over wie er naar de supermarkt gaat, wie er ’s avonds kookt en wie de boel opruimt. Daar wil je immers helemaal niet mee bezig zijn. In de skichalets is standaard een kinderstoel en een kinderbedje aanwezig.

’s Avonds eten de kinderen desgewenst een speciale kindermaaltijd. Op verzoek kunnen de kinderen ook eerder eten dan de ouders. Na de maaltijd kunnen de kinderen heerlijk en veilig naar bed terwijl de ouders nog gaan genieten van het diner. In onderling overleg kan je chaletstaf ook babysitten. En ouders kunnen met alle vragen over crèches, kinderskischool terecht bij de Nederlandse chaletstaf. Zelfs een nanny service in je eigen skichalet kunnen we regelen met professioneel opgeleide nannies.

Voor meer informatie, zie http://www.skichalets.nl/ 

De beste gezinsaccommodaties