Pharos Reizen introduceert soepele wintersport-annuleringsregeling

Wel of niet op wintersport dit jaar? Uit onderzoek blijkt dat veel Nederlanders het boeken van hun vakantie uitstellen vanwege de onzekere financiële situatie. Pharos Reizen van ANWB speelt daar op in en biedt vakantiegangers de mogelijkheid hun wintersportvakantie tot zes weken voor aankomst kosteloos te annuleren. Op die manier zijn vakantiegangers flexibel en voorkomen ze tegelijkertijd dat ze achter het net vissen.

Flexibiliteit
Pharos Reizen heeft sinds twee jaar een versoepelde annuleringsregeling voor zomervakanties en biedt op wintersportvakanties sinds vorig jaar sneeuwgarantie: als er in het skigebied tot vijf werkdagen voor vertrek geen liften open zijn, mag de wintersporter kosteloos annuleren.

Extra zekerheid
Karianne van Rongen, Algemeen Directeur van Pharos Reizen: ‘Als dochter van de ANWB willen we reizigers graag net iets meer zekerheid bieden. Deze annuleringsregeling geeft vakantiegangers alvast de zekerheid van een goede vakantieplek, terwijl ze nog nergens aan vast zitten. Handig voor gezinnen met schoolgaande kinderen, want in de schoolvakanties mis je al snel de boot als je laat boekt. Maar wintersporters zonder kinderen mogen er natuurlijk ook gebruik van maken!’

De beste gezinsaccommodaties