Multigeneration travel trend ook in Zuid-Tirol

Eind 2012 voorzagen trendwatchers ‘multigeneration travel’ als één van de reistrends voor 2013. Op vakantie met drie generaties vraagt om een bestemming die activiteiten en mogelijkheden biedt voor zowel de kleinkinderen als opa en oma. In het Italiaanse Zuid-Tirol wordt deze zomer cultuur en natuur op speelse wijze gecombineerd met educatieve activiteiten voor jong en oud. Zuid-Tirol biedt multigeneration travel mogelijkheden op ‘hoog niveau’. 

Multigeneration travel is anno 2013 een steeds vaker geziene vorm van vakantievieren. Niet alleen omdat veel Nederlanders nostalgische familiemensen zijn maar ook doordat een vakantie met grootouders, vooral in deze tijd, financieel gezien een prettige manier van reizen is. Zuid-Tirol is met haar bergen, meren en alpenweides van oudsher een plaats waar jong en oud zich uit kan leven. Deze zomer biedt Zuid-Tirol een vakantie vol spanning en avontuur voor de hele familie. Als Dolomiti Ranger op ontdekkingstocht door de natuur, op zoektocht naar de mythes en legendes over de Zuid-Tiroler heksen of als heuse archeoloog meer te weten komen over IJsman Ötzi; vooral de derde generatie kan zich naar hartenlust uitleven in de bergen van Zuid-Tirol.

Kijk voor meer informatie over dit bericht op http://www.suedtirol.info/nl/Media-Center/Persberichten/artikel/211d8333-81f2-4c5a-a3c3-37ff355c014d/Multigeneration-travel-trend-ook-in-Zuid-Tirol.html 

 

De beste gezinsaccommodaties