Multigeneratie vakantie populair bij het Betere BoerenBed

‘Multigeneration Travel’ is de reistrend van 2013. Het Betere BoerenBed, aanbieder van bijzondere familievakanties, biedt haar gasten de ideale manier om samen vrije tijd door te brengen. Op vakantie gaan met drie generaties vraagt om bestemmingen die activiteiten en mogelijkheden bieden voor zowel de (klein)kinderen, ouders als grootouders. De locaties van het Betere Boerenbed bieden ‘quality time’ waarbij avontuur, natuur en educatieve activiteiten voor jong en oud centraal staan.

 

Veel werken en een druk sociaal leven maken de invulling van vrije tijd steeds belangrijker. Op vakantie gaan met (groot)ouders en (klein)kinderen is dan een ideale manier om écht samen tijd door te brengen. Het Betere BoerenBed biedt een nieuwe manier van op vakantie gaan, ongekende gastvrijheid en een rustgevende omgeving voor iedereen die op zoek is naar authenticiteit en kleinschaligheid, waardoor onthaasten vanzelfsprekend is.

 

‘Een Betere Boerenbed-vakantie past helemaal in de multigeneratie-reistrend. De sfeer van saamhorigheid, het weer bij elkaar zijn en vooral samen dingen doen. Al is het maar de tafel dekken, samen koken, spelletjes doen aan de keukentafel of luisteren naar de verhalen van de grootouders over de gewoonten van vroeger en de sfeer van weleer’, vertelt Erik Pasterkamp van het Betere BoerenBed. ‘Door de toenemende welvaart van senioren zijn grootouders gezonder en actiever dan ooit tevoren. Hierdoor kan deze generatie het zich veroorloven een vakantie te ervaren met hun kinderen en kleinkinderen’.

 

Het Betere BoerenBed is alleen gevestigd bij werkende agrarische bedrijven; waar de boer en boerin een gedreven en betrokken rol spelen. Een verblijf op een van de boerderijen neemt je mee terug in de tijd, waar onthaasten een ‘way of life’ is. Ver weg van ‘massa en plastic pret’.  Op en rondom de boerderij samen op pad om kennis te maken met Moeder Natuur. Een Betere BoerenBed Boerderij is altijd gevestigd op of in de onmiddellijke omgeving van een natuurgebied, landgoed van de Vereniging Natuurmonumenten of één van de andere organisaties voor natuurbeheer. Op de boerderij is altijd wat te beleven en te ontdekken. De boer een handje helpen, slootje springen, konijntjes vertroetelen en lammetjes de fles geven.

 

Comfortabel en sfeervol verblijf

De ruime (45m2) zespersoons tenten zijn comfortabel en bijzonder sfeervol ingericht en nemen je mee terug in de tijd zonder elektriciteit. Met een inrichting die herinnert aan het eerlijke boerenlandleven van vroeger.

De beste gezinsaccommodaties