Erfgoed Bossem wint Vakantiebeurs Award

Hartelijk dank aan iedereen die op ons heeft gestemd voor de Vakantiebeurs Award 2015. We hebben 'm! Samen met Simone Damhof van Natuurmonumenten hebben we de Award op 13 januari jongstleden tijdens een feestelijke bijeenkomst in ontvangst mogen nemen.

Een waterbeestjespakket, kindermiddagen, excursies en ‘big five’ kaartensets om mee op pad te gaan. Zo maar een greep uit het seizoensgebonden jaarprogramma dat we samen met Natuurmonumenten hebben ontwikkeld. Erfgoed Bossem biedt hiermee aan gasten van Noordoost Twente een totaalbeleving van natuur, landschap en (biologische) boerderij waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Een aansprekend geheel voor de vakjury van de Vakantiebeurs Awards, die een selectie maakte uit organisaties binnen de reisbranche op basis van originaliteit, innovativiteit, de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends, prijs-kwaliteitverhouding en niet te vergeten duurzaamheid.

En door de vele stemmen die we daarna van jullie ontvingen, hebben we de Vakantiebeurs Award 2015 in de categorie familie & kinderen gewonnen. Dat waarderen we zeer, nogmaals dank!
De beste gezinsaccommodaties