Een weekend ontspannen met je kind

Wil je een weekendje geheel verzorgd ontspannen met je kind op een bijzondere plek? Ga dan met ons mee. We doen ouder en kindyoga, aromatherapie, spelletjes, bezoeken een sterrenwacht en nog veel meer. We zorgen voor sfeer, gezelligheid en een mooie herinnering aan een weekend waarin je je meer met je kind verbindt en geniet van de pret en ontspanning samen. Deze bijzondere weekendjes weg organiseert Dreumeland in samenwerking met Mooi en Machtig.

We hebben het druk. En niet alleen wij, ook onze kinderen hebben en vol leven. We rennen van hot naar her en nemen te weinig tijd voor ontspanning. Hebben jij en je kind (vanaf 4 jaar) ook behoefte aan wat tijd met elkaar, samen lachen en ontspannen? Kom dan naar het gezellige ouder-kind weekend dat Marcia Korenhof en Karin Beumer organiseren op Erfgoed Bossem in Lattrop (5, 6 en 7 april 2013).

Het weekend
Aankomst is op vrijdag, in de loop van de middag. Wij ontvangen je met een drankje en wat lekkers. Er is dan al voldoende gelegenheid om even lekker niets te doen of om de omgeving te verkennen. ‘s Avonds eten we gezamenlijk het welkomstdiner. Er wordt een lekkere maaltijd verzorgd van restaurantkwaliteit.  Als de kinderen daarna nog even spelen, tanden poetsen en pyjama aandoen, zal er een verhaal worden voorgelezen bij de knusse open haard. 
 

De zaterdag begint met een verzorgd ontbijt en dan is het tijd voor de eerste workshop ouder en kindyoga. Ervaring met yoga is absoluut niet nodig. Het thema is ontspanning en pret! De oefeningen doe je vooral met z’n tweeën (ouder en kind) en ze zorgen voor rust, pret en verbinding. Na de lunch is er een workshop parfum maken voor ouders en kinderen en zullen we een sterrenwacht bezoeken. In de namiddag is er tijd om te wandelen, te varen, te spelen of gewoon lekker een boek te lezen. ‘s Avonds kan je zelf eten maken in je sterrenkubus of (tegen geringe betaling) of aanschuiven bij de table d’hôte in de boerderij. Voor het slapengaan zullen we weer voorlezen bij de open haard.
 

Zondag is helaas alweer de laatste dag. Na het ontbijt is er ouder en kindyoga en tijd om te spelen. Na de lunch is er voor de ouders een workshop aromatherapie en doen de kinderen spelletjes met z’n allen Aan het eind van de dag zwaaien wij je weer uit en hopen we dat je een bijzonder ontspannend en gezellig weekend hebt gehad. Kosten: € 475 per ouder-kindpaar. Dit is inclusief alle workshops en activiteiten, welkomstdiner, ontbijt en lunch. Toeslag per extra ouder-kindpaar is
€ 195 (alleen mogelijk in sterrenkubus).

http://www.dreumeland.nl/activiteiten/weekendje-weg/ouder-kind-yoga-weekend/ 

De beste gezinsaccommodaties