Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Molecaten Park Waterbos is een knusse gezinscamping direct aan de duinen en het bij toeristen en dagjesmensen geliefde badstrand van Rockanje. De zee is er heerlijk kalm en daarmee ideaal voor spelende kinderen. Voor de kinderen is er een speeltuin en in de belangrijkste schoolvakanties is er een recreatieteam.

In het Voornes Duin, één van de mooiste duingebieden van Nederland, kunt u heerlijk wandelen en fietsen langs diverse zeer aantrekkelijke routes zoals de Waterbosroute. Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten bij het duinmeer Tenellaplas is een aanrader. Molecaten Park Waterbos heeft een mooie visvijver, restaurant met snackcorner en een eigen winkeltje.

Molecaten Park Waterbos heeft zowel kampeerplaatsen voor toercaravans en tenten als jaarplaatsen voor stacaravans. De velden zijn goed onderhouden en zijn alle voorzien van aansluiting op elektra en CAI. U heeft de keuze uit beschutte plaatsen onder bomen of een plaats met veel zon.

Heeft u geen eigen kampeermiddel? Dan huurt u er toch één!
Molecaten Park Waterbos heeft diverse verhuurmogelijkheden waarin u heerlijk met het hele gezin kunt genieten. Kiest u voor een 4-persoons Duinhuisje, een luxe ingerichte 5-persoons Season tent of liever voor een comfortabele 4-6 persoons Beachhome-huurcaravan? Alle verblijven zijn van alle gemakken voorzien voor een heerlijke vakantie aan de Zuid-Hollandse kust.

Dit is kamperen in stijl met net die prettige extra luxe!
Onze nieuwe, luxe en sfeervol ingerichte 'Season tenten' zijn een ware belevenis. Tevens kunt u overnachten in onze nieuwe, luxe en sfeervol ingerichte ‘Season tenten’ (5 personen). De Season Tent is een luxe, sfeervolle en grote ingerichte tent van hoge kwaliteit canvas voor 5 personen. De luxe ingerichte tenten staan op een houtenvlonder en, hoe toepasselijk voor een locatie aan zee, op palen!

De leukste en sportiefste kinderfeestjes

Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren? Vier je feestje dan bij Enjoy Sports and Food! Zeer origineel en lekker sportief. Met Enjoy Sports and Food verzorg ik namens Bootcamp4kids de leukste...
Op ~8 km van Rockanje

Beleef de modernste haven van Europa!

De Rotterdamse haven is uitgebreid met de modernste Europese toplocatie voor havenactiviteiten: Maasvlakte 2. Midden in dit havengebied, met uitzicht op de containerterminals van de toekomst, staat informatiecentrum FutureLand. In dit gratis...
Op ~8 km van Rockanje

Kinderfeestjes Drumcaravan

Drummen op je kinderfeestje op locatie Wij kunnen iedereen leren drummen vanaf les 1 en zelfs op je kinderfeestje. Wij komen langs met de drumcaravan en daar kan je dan in drummen en zelf je eigen trommeltje maken. In deze caravan hebben wij 7...
Op ~18 km van Rockanje
Molecaten Waterbos Camping
Rockanje, Zuid-Holland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Huisdieren
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Enjoy Sports and Food
. Enjoy Sports and Food
FutureLand
. FutureLand
Online Drumles
. Online Drumles
De beste gezinsaccommodaties