Beschrijving
Kaart
Omgeving
Modern Beach is een geheel nieuw rietgedekt strandhuis, gelegen op het mooie eiland Ameland. Met het strand en de duinen op loopafstand, heeft dit luxe vakantiehuis de ideale ligging voor de strandliefhebbers. 

Vakantiehuis Modern Beach kenmerkt zich door veel luxe en een fantastische ligging in Hollum. Het strandhuis beschikt over een prachtige keuken, voorzien van moderne comfort. In de woonkeuken kunt genieten van de sfeervolle (gas)haard en een panoramisch uitzicht over de landerijen. De woonkeuken heeft een gezellige grote eettafel, geschikt om heerlijk aan te dineren met het gehele gezelschap. Ook de woonkamer is stijlvol ingericht. Naast de woonkamer vindt u de serre, deze is ook prima te gebruiken als slaapkamer (beschikt over een slaapsofa). De naastgelegen badkamer maakt het comfort geheel compleet.
Tijdens uw verblijf in vakantiehuis Modern Beach heeft u een volledige wellnessruimte tot uw beschikking voorzien van een infrarood-sauna, een ruime inloopdouche en dubbele wastafels. Via openslaande deuren komt u op de veranda waar met jacuzzi, die u tegen betaling mag gebruiken.

Op de eerste etage van Modern Beach bevinden zich vier slaapkamers, alle voorzien van flatscreen tv en een eigen badkamer. Ook is er een echte authentieke Amelander bedstee voor de kinderen. 

Bij dit vakantiehuis zijn twee ruime terrassen, beide voorzien van een loungeset voor tien personen. Vanaf uw terras heeft u een vrij uitzicht over de landerijen. De bekende rode vuurtoren bevindt zich op nog geen 500 meter afstand. 

Bij dit vakantiehuis is het mogelijk om fietsen bij te huren, de eigenaar heeft een breed assortiment aan fietsen. Voor meer informatie kunt u contact bij ons opnemen. 
Modern Beach
Hollum (Ameland), Waddeneilanden
  • tot 10 personen
  • Prijsindicatie: €€€
  • Vakantiehuis
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties