Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Onze boerderij ligt naast het prachtige 3500ha. grote Nationale Park het Dwingelderveld dat een van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa is. Dit natuurgebied geeft een goed beeld van het oude Drentse esdorpenlandschap en bestaat uit bos, heide en stuifzand. Het prachtige Leggelerveld met het Blauwe Meer waarin je ’s zomers heerlijk kunt zwemmen ligt op fietsafstand.

De Boerenbed Tenten staan op riante plekken tussen de voor het landschap typerende houtwallen. We melken op onze boerderij een vijftigtal koeien en de melkput heeft een mooie uitkijkpost. Onze geit Tante Jannie, het hangbuikzwijn, de ezels, pony en het paard vinden het heel leuk om mee te gaan wandelen. En ben je een ervaren ruiter dan mag je zelf op de pony’s rijden in onze nieuwe paardenbak. Verder hebben we nog kippen en schapen. Bijna het hele seizoen kun je bij ons de lammetjes de fles geven. Ook is er een overdekte kapschuur waar je kunt spelen en cavia’s kan verzorgen. Boer Rik heeft zijn allereerste tractor bewaard en deze kun je huren met kar om zelf een ritje te gaan maken. We hebben een route uitgestippeld vol spannende ontdekkingen in de natuur.

Groeten Rik en Marian

Speelboerderij

Speelboerderij De Drentse Koe biedt volop vertier voor jong en oud! Bij ons kunnen kinderen heerlijk buiten spelen met nog een echt "boerengevoel". Rondrijden op een trekkertje, dieren aaien, springen en klimmen in de grote...
Op ~15 km van Dwingeloo
Melkveehouderij De Lange Weide
Dwingeloo, Drenthe
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Huisdieren
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe
. Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe
De beste gezinsaccommodaties