Beschrijving
Kaart
Omgeving
andal Salztal Paradies is een idyllisch park dat ligt op een zonnige berghelling aan de rand van de regio Südharz. De bossen, weiden, beekjes, stuwmeren, diepe dalen en hoge rotsformaties vormen een afwisselend decor voor een vakantie in de Harz. Dit gloednieuwe park beschikt over zeer veel faciliteiten.

De Harz biedt een gevarieerd winterseizoen. Skigebied Ravensberg is geschikt voor skiën en sleeën, zowel voor beginners als gevorderden. Er is een rodelbaan en een snowboard-funpark met schansen. Ook zijn er 12 km geprepareerde loipes. Andere skigebieden zijn o.a. Hohegeiß (op ca. 16 km), Braunlage (op ca. 23 km) met de Wurmberg en St. Andreasberg (op ca. 25 km). Wat verder weg ligt de Hahnenklee met de Bocksberg (ca. 53 km). 

Het vakantiepark met zijn moderne accommodaties heeft naast een overdekt zwemparadijs met wildwaterbaan en golfslagbad uitgebreide wellnessfaciliteiten met o.a. diverse sauna's en ijsbronnen. Tevens zijn er een fitnessruimte, bowlingbanen en tennis- en squashbanen. Een bezoek aan de spa Bad Schsa is ideaal om helemaal te ontspannen. 

Voor eten en drinken is er de American Diner restaurant/bistro, een bowlingbar/bistro en saunabar. De kinderen kunnen zich uitleven op de waterglijbaan en in de 'zeebranding' van het golfslagbad. Tevens is er een speeltuin en een grote indoorspeelruimte, kinderanimatie en kinderclubhuis.

Hier nodigen talrijke wandelroutes uit om de auto te laten staan en te voet te genieten van de natuur en heldere berglucht. Maar de Harz biedt ook culturele hoogstandjes zoals de UNESCO steden Goslar en Quedlinburg.
Vind ook andere locaties in de buurt van Bad Sachsa
Landal Salztal Paradies
Bad Sachsa, Harz
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Chalet
  • Zwembad
  • Sauna
De beste gezinsaccommodaties