Beschrijving
Kaart
Omgeving
Hotel Edelweiss is een gemoedelijk driesterrenhotel met veel faciliteiten voor kinderen. Het hotel is in 1904 gebouwd in Jugendstil. Het ligt op een kleine heuvel en biedt een mooi uitzicht op de omringende Alpentoppen. Het hotel is lid van de organisatie van Kids Hotels. Een aanrader dus voor jong en oud! Net even buiten het gezellige voetgangersgebied van Engelberg gelegen. Op ca. 5 km ligt een 18 holes golfbaan die te bereiken is per gratis shuttlebus. Het VVV-kantoor van Engelberg biedt een uitgebreid activiteitenprogramma.

Het hotel beschikt o.a. over een fitnessruimte, sauna, Turks bad en jacuzzi. Het weekprogramma bestaat o.a. uit een welkomstdrankje, rondrit, Hüttenabend, barbecueavond, themadiner/-buffet, muziek en wijnproefavond (tegen betaling).

Voor eten en drinken is er een restaurant, een gezellige lounge met bar en een terras.

Speciaal voor kinderen is er een speelkamer met oppas van 17.00-21.00 uur, babybadje, commodekussen, babyfoon, kinderwagen, babyrugzak en flessenwarmer, vier speelkamers met Duplo, glijbaan, trampoline, (video-)spelletjes en X-Box 360 en een speeltuin.

Hotel Edelweiss ligt net even buiten het gezellige voetgangersgebied van Engelberg. Ca. 30 km van Luzern.

In het dorp vind je een indrukwekkend klooster en de stiftskerk. De nabijgelegen stad Luzern ligt op ca. 30 km en is o.a. in een uur te bereiken per smalspoortrein. Gezinnen profiteren in Engelberg van het nationale kwaliteitskenmerk "Gezinnen welkom", dat garant staat voor een vooral op kinderen afgestemd aanbod. De zomerrodelbaan of de exotische kinderboerderij met lama's zijn slechts enkele voorbeelden van de overvloed aan belevenissen voor kinderen. 

Als Super Familiekorting gelden in dit hotel een speciale kinderkorting en een speciale verblijfskorting!
Vind ook andere locaties in de buurt van Engelberg
Hotel Edelweiss
Engelberg, Centraal Zwitserland
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
De beste gezinsaccommodaties