Beschrijving
Kaart
Omgeving
Hotel Beauregard is een driesterrenhotel gebouwd in traditionele chaletstijl. Het staat in het bekende plaatsje La Clusaz in het prachtige skigebied van het Massif des Aravis. Naast het hotel is een sleeplift.

skischool tegenover het hotel
twee skiliften op loopafstand
kerstdiner inclusief

Het hotel heeft 95 comfortabele kamers met balkon en een prachtig uitzicht over de vallei. De kamers zijn afgewerkt met veel hout en in warme tinten. Ze hebben een zithoek, gratis wifi, telefoon, tv, kluisje (gratis), haardroger, bad met douche en toilet, badslippers en badjas.

Vlak bij het hotel is de skischool. Een skipas kun je regelen via de receptie. In hotel Beauregard kun je je na het skiën heerlijk ontspannen in het overdekte zwembad, het bubbelbad, de sauna en het stoombad. 

In het goed verzorgde restaurant is er een ontbijtbuffet en in de avond een vijfgangendiner. Voor een drankje is er een bar met open haard. Als je halfpension boekt, is het kerstdiner inclusief. Het diner op oudejaarsavond (tegen betaling; ter plaatse te betalen) kun je bij reservering opgeven, maar je kunt er ook voor kiezen die avond in een ander restaurant te gaan eten.

Het hotel ligt ongeveer 50 m van de Bossonetsleeplift. In het centrum van het dorp La Clusaz (ca. 150 m) vertrekt de Crét de Merle-stoeltjeslift. 

La Clusaz en het naburige Manigod liggen op de noord-westflank van het Aravis-skigebied. Skiërs van alle niveaus kunnen hier hun hart ophalen op de ruim 200 km skipiste en de ca. 50 km langlaufpiste. Er zijn 53 liften in de omgeving, die je hier naartoe brengen. Met de Aravis-skipas heb je ook toegang tot het skigebied van Le Grand Bornand.

All inclusive: in de periode 5/4-19/4/2014 heb je tal van voordelen, zoals een verblijf op basis van all inclusive voor de pijs van halfpension en een tombola waarbij je een week gratis wintersportverblijf in 2015 kunt winnen in dezelfde periode en zelfde kamer!
Hotel Beauregard
La Clusaz, Alpen
  • tot 4 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Appartement
  • Zwembad
  • Aan de piste
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties