Beschrijving
Kaart
Omgeving
Kampeerders met gevoel voor smaak en liefhebbers van de overheerlijke Bourgondische keuken kunnen vanaf nu hun hart ophalen bij Het Goeie Leven. Een compleet NIEUWE en bijzondere familiecamping met 54 ruime kampeerplaatsen. Het natuurlijk ingerichte terrein van ruim vier en een halve hectare, is omgeven door bossen.

Kamperen is genieten van het buiten leven, even weg van de drukte om ons heen. Omdat genieten van kamperen niet voor iedereen hetzelfde is geven wij je de keuze je kampeerplaats zo in te (laten) richten zoals jij dat graag wilt. Jij zoekt een mooi plekje uit op Het Goeie Leven en geeft aan welke voorzieningen je wilt hebben, wij zorgen er ervoor dat de kampeerplaats naar jouw wens wordt ingericht. Kamperen in alle rust en eenvoud of kamperen in een sfeervol compleet ingerichte safaritent…de keuze is aan jou!

Op het landelijke speelveld en de klimheuvel kunnen kinderen naar hartenlust ravotten en spelen. De aangrenzende bosrand en de prachtig groene omgeving geven Het Goeie Leven een natuurlijke uitstraling. 
 

Bistro met bosterras
Bij genieten hoort gezelligheid, gastvrijheid en lekker eten & drinken. In onze landelijk ingerichte bistro met overdekt terras kun je sfeervol genieten van heerlijke gerechten. Wij koken met het seizoen mee en alle gerechten worden zoveel mogelijk bereid met eerlijke producten uit de regio. Daarnaast worden in het hoogseizoen voor onze kampeerders regelmatig table d'hôte of Italiaanse pizza avonden georganiseerd. Samen genieten van heerlijk eten & drinken aan lange tafels in de buitenlucht of in de bistro, geven je een hopelijk onvergetelijke herinnering aan de vakantie op Het Goeie Leven.

Het Goeie Leven, genieten van het buitenleven
Eerde, Noord-Brabant
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
“Echt super camping voor jonge gezinnen. Heerlijke bistro en vers brood elke dag. Volop fiets- en wandel mogelijkheden. Nieuwe jonge camping, groen is in de groei. Als je schaduw wil aan bosrand staan. Kortom, heerlijk bourgondisch genieten!”
De beste gezinsaccommodaties