Beschrijving
Kaart
Omgeving
Camping mast is een gezellige relatief kleine camping gelegen op het waddeneiland Terschelling en ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

Ons eigen recreatieteam weet als geen ander het gehele gezin enthousiast te maken voor onze activiteiten. In de directe omgeving is een fietsverhuur, supermarkt, ponyverhuur, midgetgolfbaan en een bushalte. Op het terrein zijn 2 sportvelden met volleybalnetten, tafeltennis en voetbaltafel.

In de avond organiseren wij sportieve activiteiten, zo hebben we om de 14 dagen een echte suvivaltocht voor de liefhebbers. De tocht is voor de kinderen in de middag en voor volwassenen in de avond…of wat dacht u van "zakslaan": boven een zwembad op een balk met groene zeep zitten en proberen met een kussen de medespeler eraf slaan!!

Naast deze activiteiten organiseren wij bij mooi weer ook watersponsvolley, zeskamp, zakslaan, lampionoptocht, poppenkast, stoelendans, kleuterwaterglijbaan, groene zeep baan, vlagveroveren, ballontrappen, sieradenworkshop, strandhoutworkshop, makreelvissen, volleybal, vossenjacht, speurtochten en "nieuw"dit jaar: kuipje steken met de fiets!!! wie o wie blijft er droog??
Gezinscamping Mast, ideaal voor gezinnen
Terschelling, Waddeneilanden
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties