Beschrijving
Kaart
Omgeving
Dit 4-sterrenhotel beschikt over een sauna en in elke kamer een balkon met uitzicht op de bergen in. Het ligt op 5 minuten lopen van het centrum van St. Johann in Tirol.

De elegante kamers van het St. Johanner Hof hebben satelliettelevisie en een badkamer met föhn. Er is gratis toegang tot de openbare binnen- en buitenzwembaden van St. Johann, die op slechts een korte wandeling van het hotel liggen. Daarnaast beschikt het hotel over gratis eigen parkeergelegenheid.

De faciliteiten van het spa bestaan onder meer uit een sauna, een stoombad en een infraroodcabine. Gratis WiFi is beschikbaar in openbare ruimtes. Daarnaast is er bij het hotel een spellenkamer, speeltoren, speelhol met KiasamandI-Alm en een speeltuin voor de kids te vinden. 

De Kitzbüheler Alpen zijn een van de belangrijkste skigebieden van Oostenrijk en bestaan uit de skiresorts Kitzbühel, Kirchberg in Tirol, St. Johann in Tirol, Söll, Westendorf, Fieberbrunn en Alpbach. Ze bieden een uitgebreid aanbod aan skigebieden en recreatiemogelijkheden, van de kosmopolitische ambiance van de wereldberoemde stad Kitzbühel tot het schilderachtige bergdorpje Alpbach. De Hahnenkamm in Kitzbühel is een van de beroemdste en moeilijkste skipistes van de Alpen.

De gratis skibus stopt direct buiten het St. Johanner Hof en brengt u binnen 10 minuten naar de skilift.
Vind ook andere locaties in de buurt van St. Johann in Tirol
Familotel St. Johanner Hof
St. Johann in Tirol, Kitzbühel alps (tirol)
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties