Beschrijving
Kaart
Omgeving
Ons vakantiecomplex is rustig gelegen aan de rand van het bos en de weilanden.
In het autovrije centrum van ons domein ligt een park met een oppervlakte van enkele duizend m2, dat uitnodigt om te genieten, te spelen en of te luieren. Een afgeschermde vijver met eenden en zwanen, pony's, een dwergezel, barbeque en kampvuur, een 150 m² groot stuk zand, gedeeltelijke overdekt, om te spelen, maken het beeld compleet.

Er is gratis fietsverhuur, mountainbikes, ook kinderfietsjes, kinderzitjes en helmen.
Wij hebben terdege rekening gehouden met de kleintjes: een ledikantje, box, luieremmer, flessenwarmer, kinderstoel, beveiligde stopcontacten en veel meer en ook 5 kinderleidsters.

Sonnberg in de winter...
Ons vakantiecomplex ligt dicht bij de liften. Wij zijn dus een ideale vakantiebestemming in de winter voor gezinnen met kleine en grote kinderen.

Uw peuters vangen wij liefdevol op in ons hoofdgebouw, we bouwen sneeuwpoppen met ze en doen leuke spelletjes. De kleine skikfanaatjes zijn in goede handen bij de nabijgelegen skischool. Zoals u leest letten wij op de kleintjes, terwijl u het enorme skigebied van de Salzburger Sportwelt verkent of geniet van de talrijke loipen, winterwandelwegen of een dagje Spa.

De appartementen zijn voor zelfverzorging ingericht. Dagelijkse broodjesservice en een winkel voor uw boodschappen ligt op 300 meter afstand, daarnaast zijn er ta van gezinsvriendelijke restaurants in het dorp te vinden.

Op aanvraag kan het ontbijt ook geregeld worden. De animatie en het sportprogramma zijn inbegrepen: b.v. bergwandelingen, klimmen voor kids en jeugd, kampvuur, fietstochten, pony rijden, tafeltennis en trampoline.

De SalzburgerLand Card krijgt u gratis bij een verblijf van minimaal 7 dagen.

Tips voor trips:
De stad Salzburg - 70 km Kasteel Hohen Werfen met een roofvogelshows - 50 km Ijsgrotten - 30km Dachstein gletsjer - 30 km Zoutmijn - 45km, Liechtensteinklamm (kloof) - 20km, Königsee - 70km Bergstuwmeer Kaprun - 80km, Grossglockner Hochalpenstraße (nationaal park Hohe Tauern) - 80km En nog veel meer ..
Vind ook andere locaties in de buurt van Reitdorf
Familotel Sonnberg
Reitdorf, Flachau
  • Prijsindicatie: €€
  • Chalet
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties