Beschrijving
Kaart
Omgeving
Familotel Lindner Heubacher Höhe ligt midden in Duitsland op 720 m hoog in het zuiden van het Thüringer Wald.

De schitterende natuur van het natuurpark en het aanbod ter plaatse zijn ideaal voor een actieve gezinsvakantie met wandel- en mountainbiketochten in het Rennsteiggebied.

In de winter lokken 60 km geprepareerde loipes en skiwandelwegen evenals 3 liften in de directe omgeving voor een vakantie in de sneeuw. Ski-les voor groot en klein evenals verhuur van skimateriaal ter plaatse.

In het hotel kunnen de kinderen zich uitleven bij de kinderopvang, in de speelkamer, bij een partijtje tafeltennis of dart. 
Het aangrenzende Lindner Sportcenter Heubach biedt een scala aan sportactiviteiten aan: indoor tennis, squash en bowlen, het overdekt zwembad, een groot fitnesscentrum met meer dan 20 kracht- en cardioapparaten, Nordic Walking-cursussen en - tours, aquarobics, rugtraining en ontspanningsoefeningen. De midgetgolfbaan lokt voor een familieduel.

Als contrastprogramma nodigen sauna en stoombad uit tot ontspannen. Het vital-resort in het hotel verwent ouders en ook kinderen met klassieke massages, pakkingen en baden als ook met exotische verwenbelevenissen, zoals hot stones, Pantai Luar of Chi Yang.

Bezienswaardigheden in het Thüringer Woud, in heel Thüringen en in het Frankenland zijn door de goede autobahnverbindigen binnen 1 uur te bereiken. Wij adviseren u graag over aantrekkelijke uitstapjes voor gezinnen.
Vind ook andere locaties in de buurt van Heubach
Familotel Lindner Heubacher Höhe
Heubach, Masserberg
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties