Beschrijving
Kaart
Omgeving
Video

FamilotelFeldberger Hofligt op de Feldberg op 1300 m hoogte, direct aan de gondel, die je ’s winters comfortable het skigebied in brengt. Luxe hotel met alle mogelijke faciliteiten, ruime appartementen, waarvan sommige met keuken en verschillende restaurants, waaronder de serre, het familierestaurant en de Bergdörfl (authentieke berghutjes met waterrad) en Fanny’s grillrestaurant. Een après-skibaar hoort er natuurlijk ook bij. Skiverhuur en skischool direct naast het hotel. 

Fun for kids
BijFeldberger Hofzit je goed! Direct aan de skipiste, zodat je lekker kunt skiën of boarden zonder dat je eerst de auto of de bus in hoeft. Dus ook lekker makkelijk als je op les gaat. En na een coole dag in de sneeuw, ben je zo weer terug in het hotel om te zwemmen of te ravotten in het fun-park. Je kunt natuurlijk ook deelnemen aan één van de vele activiteiten, die ons kinderclub-team heeft georganiseerd voor jullie.     

Prijs                           
V.a. € 1561,-- voor 2 volw. + 1 kind < 7 jaar op basis van all-inclusive soft in een 2-kamerappartement 

Vind ook andere locaties in de buurt van Feldberg
Familotel Feldberger Hof
Feldberg, Baden-württemberg
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Aan de piste
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
“Een aanrader, maar echt een kinderhotel voor een leuke tussenvakantie. Prima hotel met zeer veel animatie voor kinderen. Goede ski-school voor kinderen. Er is een binnenspeeltuin, grote speelkamer met aparte kruipruimte voor de kleintjes, speeltuin buiten”
De beste gezinsaccommodaties