Beschrijving
Kaart
Omgeving
Het Sonngastein in Bad Gastein wordt door een familie beheerd en heeft de grootste overdekte kinderspeeltuin van Oostenrijk.

Het hotel beschikt over een groot wellnesscentrum en biedt een gratis pendeldienst naar het skigebied Stubnerkogel/Schlossalm, op slechts 8 minuten van het hotel.

Alle kamers van Familienhotel Sonngastein zijn voorzien van traditionele houten meubels, een balkon, satelliettelevisie en een badkamer. Gasten kunnen een film kijken in de eigen bioscoop van het hotel of ontspannen in de sauna en het stoombad.

Kinderen kunnen zich vermaken in de avontuurlijke speelruimte van 1.600 m². In de zomer kunt u bij Familienhotel Sonngastein gratis fietsen huren en is er een beachvolleybalveld.
Daarnaast zijn er talloze leuke dagtochtjes die je kan doen in de omgeving, zoals de reuzenijswereld, de grootste ijsgrot ter wereld, de burcht Hohenwerfen met avontuurlijke ridderspelen, de Großglockner-Hochalpenstrasse die omgeven wordt door gletschers of de bulderende watervallen in Krimmel.

Het restaurant van het hotel serveert 's ochtends een gevarieerd ontbijtbuffet, 's middags snacks en 's avonds een 4-gangendiner met traditioneel Oostenrijkse gerechten. Er zijn ook speciale kindermaaltijden beschikbaar
Vind ook andere locaties in de buurt van Bad Gastein
Familienhotel Sonngastein
Bad Gastein, Salzburger land
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties