Beschrijving
Kaart
Omgeving

Hier ruik je de zee, hoor je de zeehonden en proef je de wadden. Hotel Waddenweelde Pieterburen, “Beleef het eilandgevoel op de vaste wal”.

Het kindvriendelijke 3 sterren hotel met 29 hotelkamers biedt de gasten diverse locaties om te genieten van een (h)eerlijk diner, een verwarmd binnen zwembad, een spellentafel, een grootte speeltuin en de onvergetelijke Groningse gastvrijheid.

Ouders kunnen relaxen op het terras terwijl de kinderen zich kunnen uitleven op de grootte skelterbaan, springen op de trampolines en gebruik maken van de midgetgolfbaan. Bij slecht weer kan er gebruik worden gemaakt van de spellentafel of gezwommen worden in het verwarmde binnen zwembad.

Alle kamers beschikken over box springbedden, koffie -en thee faciliteiten, een eigen badkamer, een flat screen tv en gratis WiFi. Het hotel beschikt over ruime familiekamers, ook is er groepsaccommodatie beschikbaar.

Hotel Waddenweelde Pieterburen is uw perfecte uitvalbasis om te genieten van de kindvriendelijk omgeving. Zo organiseren wij voor jong en oud wadlooptochten en is er de mogelijkheid om onder aan de dijk oesters, alikruiken, mosselen en krabben te zoeken. Tevens heeft de receptie tips over kastelen(borgen), speurtochten, musea en een Doe Zoo met inheemse dieren.

Eilandhoppen, zeehonden spotten op de dijk, winkelen in de bruisende stad Groningen, een start maken met het Pieterpad, kortom talloze mogelijkheden om het ultieme vakantiegevoel te ervaren.

Highlights:
* Grootte speeltuin
* Binnen zwembad
* Wadlopen Pieterburen
* Zeehondencreche Pieterburen (kortingskaarten verkrijgbaar in de receptie)
* Restaurant met terras aan zee 

Vind ook andere locaties in de buurt van Pieterburen
Familiehotel Waddenweelde, op en top genieten!
Pieterburen, Groningen
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel en B&B
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Aan de kust
De beste gezinsaccommodaties