Beschrijving
Kaart
Omgeving
Camping Tonnara, een stukje paradijs waar rust en vertier samengaan…
Camping Tonnara, gelegen op het schiereiland Sant Antiaco, is reeds jaren geliefd bij vele, vooral Italiaanse vakantiegangers. Vandaar ook dat hier nog een echte Italiaanse sfeer (Dolce far niente) hangt en u als vakantieganger hier heerlijk van kunt genieten. De camping zelf is gelegen aan een prachtige baai waar u in alle rust heerlijk kunt zwemmen, duiken en zelfs vissen in het kristalheldere water. Als u liever echt zand onder uw voeten voelt, hoeft u maar enkele meters te verplaatsen en dan bevindt u zich reeds in de volgende schitterende baai. Het zal u niet verbazen als we stellen dat een bootexcursie naar de veelzijdige rotsformaties, grotten en natuurbaden een blijvende herrinnering voor de gehele familie zal zijn.

Camping Tonnara is afgelopen jaar overgenomen door een enthousiaste campingbeheerder die reeds heeft bewezen in staat te zijn om hier een echte familiecamping van te maken. Vandaar dat er dit jaar ook direct een nieuw zwembad is aangelegd en de bestaande faciliteiten zijn gerenoveerd. Zowel vanuit het restaurant als vanaf het terras van uw mobilehome heeft u een fantastisch en adembenemend uitzicht over de baai van de camping en zult u iedere avond weer getuige zijn van een betoverende zonsondergang. Terwijl de kinderen nog druk zijn met het zoeken van leven in het kristalheldere water, zult u, onder het genot van een heerlijk glaasje Sardijnse wijn, bevestigen dat u dit jaar de juiste keuze heeft gemaakt.

Faciliteiten:
Zwembad, restaurant/pizzeria, bar, minimarkt, wasmachines, fietsverhuur, voetbalveld, volleybalveld, speeltuin, tennisbaan, tafeltennis, kanoverhuur (100 m.), waterfietsverhuur (100m.), diverse (boot)excursies.
Familiecamping Tonnara, een stukje paradijs...
Sant' Antioco, Sardinie
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties