Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Wandel door de duinen, langs het strand, met blote voeten door het koele water van de Noordzee. Proef het zilt van de zee op je lippen, adem de frisse lucht in en ervaar het bijzondere licht waar dit gebied bekend om staat.

Wij nodigen je uit in het noordelijkst gelegen stukje van de Kop van Noord-Holland. Hier, ver van drukte en stress, verscholen achter een prachtige boomsingel, vind je onze camping. ’t Noorder Sandt ligt midden in de kleurrijke bollenvelden, op slechts 600 meter van het strand en langs de pas aangelegde wandel-, fiets- en kanoroute Duinvliet. Kortom: dé plek om te genieten van je welverdiende vakantie!

Kids Fun
Ook voor kinderen is er genoeg te beleven, wij beschikken onder anderen over : Airtrampoline, volleybalveld, pannakooi, skatebaan, klim- en klautertoestellen, glijbanen.
En zijn uw kinderen Gek van paarden? Dan vinden zij minimanege de Sandthapper vast te gek. Je kunt vrij rijden, les nemen bij Arianne en als ze een ervaren ruiter zijn: samen met haar een strandrit maken.

Avontuurlijk bezoek!

In het Marinemuseum neem je een kijkje in de keuken van de Nederlandse marine. In een onderzeeboot vertellen oud-opvarenden sterke verhalen. Avontuurlijk is het bezoek aan het 150 jaar oude zeilstoomschip dat gebouwd was om andere schepen te...
Op ~6 km van Julianadorp
Familiecamping t Noorder Sandt
Julianadorp, Noord-Holland
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Marinemuseum
. Marinemuseum
De beste gezinsaccommodaties