Beschrijving
Kaart
Omgeving
Camping 't Hop in race 'Campingsite of the year' - Genomineerd door Campinglife RTL4...

Gezellige en gemoedelijke camping. Veel fiets- en wandelmogelijkheden, veel vertier maar ook rust. Watersporters kunnen hun hart hier prima ophalen!! Ruime kampeerplaatsen, eetcafé + terras, speeltuin, bibliotheek, receptie met veel informatie. 

Camping 't Hop beschikt over een royaal overdekt zwembad. En voor een camping van deze omvang is dat heel bijzonder. Want zo kunt u genieten van de gezelligheid van een middelgrote camping en tevens gebruik maken van professionele voorzieningen.

De kampeertarieven zijn inclusief entree overdekt zwembad. Voor uw bezoek/logees kunt u een losse dagkaart kopen. Ook kunnen inwoners van Gaasterland en gasten van collega-campings bij ons terecht voor een heerlijke verfrissende duik. Het water is overigens constant 30 graden.

In de vakanties, hemelvaart/pinksterweekend hebben wij een gevarieerd recreatieprogramma. Maandag t/m vrijdagochtend: knutselen. En de avonden worden gevuld met o.a. bingo, vossenjacht, zeskamp, viswedstrijd, kabouterpicknick, speurtocht, schat zoeken, spijkerbroekhangen, volleybalwedstrijden, slagbal voor de hele familie, hutten bouwen, diverse activiteiten in het zwembad en nog veel meer leuks! Het gehele seizoen is er klaverjassen voor iedereen vanaf 18 jaar. Heel veel vertier in het overdekte zwembad, tafeltennissen behoort ook zeer zeker tot een leuke bezigheid op 't Hop.

Verder mogen wij gebruik maken van het korfbalveld (sportveld) in het bos, waar u heerlijk kunt voetballen en/of andere sporten kunt beoefenen. Trimmen kunt u doen in het bos nabij de camping en tussen de landerijen in en rondom Wijckel.

Familiecamping 't Hop is TOP!
Wijckel - Gaasterland, Friesland
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties