Beschrijving
Kaart
Omgeving
Kamperen is een andere manier van vakantie beleven, in de natuur, eenvoudig en gezellig, gelukkig op het groene gras. Op Séquoia Parc wordt kamperen een echte levenskunst. Wij ontvangen onze kampeergasten met hun tent, caravan of camper en het verheugt ons hen de ruimte en de voorzieningen te kunnen aanbieden, passend bij één van de mooiste campings van Europa.

Voor groot of klein, met familie of vrienden, je favoriete sport beoefenen of een nieuwe sport ontdekken, er is voor iedereen wel een activiteit op Séquoia Parc. Een ponyritje met de kinderen of een partijtje waterpolo in het aquaparc, meedoen met het voetbal team of toch maar een spelletje jeu de boules met vrienden op het plein voor het kasteel. Er is zoveel wat je kunt doen om sportief bezig te zijn.

Meedoen met de activiteiten is plezier hebben met anderen. Dagelijks organiseert het animatieteam wedstrijden en toernooien in een ontspannen internationale sfeer. 's Avonds verzamelt iedereen zich op het dorpsplein voor een concert, cabaret of een show en op het sfeervol verlichte plein is de stemming top!
De eilanden Oléron, Ré en het mini-eilandje Ile Madame zijn zeker de moeite waard om eens per boot aan te doen.
Vind ook andere locaties in de buurt van Saint-Just-Luzac
Familiecamping Sequoia Parc
Saint-Just-Luzac, Poitou-charentes
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties