Beschrijving
Kaart
Omgeving
Een wandeling door het pijnboombos en je bent meteen op een strand van fijn goudkleurig zand. Er worden parasols, ligstoelen en ligbedden verhuurd, er zijn een barretje, toiletten, douches en kleedhokjes... en ook de waterfietsverhuur om de Adriatische Zee te “bevaren” ontbreekt niet!

Kinderen vermaken zich hier uitstekend, ze rennen, zwemmen, spelen in de open lucht met vriendjes van verschillende nationaliteiten! Hier zijn ze vrijer, in een veilige en beschermde omgeving; ze kunnen gebruik maken van allerlei speelgoed en deelnemen aan activiteiten die speciaal voor hen zijn bedacht: een speeltuin, een miniclub, creatieve activiteiten, toernooien en voorstellingen, altijd gevolgd door gekwalificeerde animatoren.

Voor degenen die van het campingleven houden ook op maximaal comfort zijn gesteld, biedt het toeristendorp gezellige en modern ingerichte verblijven die speciaal bestudeerd zijn om aan uw vereisten van een kalme en rustige sfeer te voldoen. De vele staplaatsen voor campers, caravans en tenten, voorzien van water- en elektriciteitsaansluiting, maken dat u volledig van uw vakantie kunt genieten in nauw contact met de natuur.
Vind ook andere locaties in de buurt van Eraclea Mare
Familiecamping Portofelice
Eraclea Mare, Veneto
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties