Beschrijving
Kaart
Omgeving
Camping Park Albatros, een strandvakantie met Toscane in de achtertuin! 
Camping Park Albatros is een van de grotere campings van Toscane met een rijk aanbod aan moderne faciliteiten, vertier en gloednieuwe voorzieningen. Zoals het schitterende zwemparadijs met lagunezwembaden en apart kinderbad, de nieuwe supermarkt en het super-de-luxe sanitairgebouw met speciaal kindersanitair. De camping ligt rustig en verscholen in een pijnbomenbos. Daardoor is er altijd wel een schaduwplekje te vinden. Midden op de camping ligt het hart van de camping; hier vindt u een gezellige bar, een heerlijk restaurant met open keuken en diverse winkeltjes. Terwijl u geniet van uw Toscaanse avond, leven de kinderen zich nog even uit bij het animatieteam of in de aangrenzende speeltuin. 

Vanaf de camping loopt u via het pijnbomenbos binnen luttele minuten zo naar het heerlijke zandstrand met uitzicht op het eiland Elba. Maar in de omgeving is ook van alles te ondernemen. Wat dacht u van op de fiets naar het gezellige San Vincenzo (ca. 5 km). Of snuif de cultuur van de prachtige Toscaanse steden, zoals Siena, San Gimignano en Grosseto. Ook het mooie Florence is zeker de moeite waard als dagtochtje. Vanuit Piombino kunt u gemakkelijk het tropische eiland Elba bezoeken (ongeveer een uurtje varen). Hier kunt u de 'Napoléon-tour' maken, maar ook heerlijk relaxen en prachtig snorkelen.

Omgeving: 
De Toscaanse kust is een ideale basis voor een veelzijdige vakantie. Naast prachtige stranden en levendige badplaatsen biedt Toscane een heuvelachtig landschap met prachtige cipressen, klaprozen- en zonnebloemenvelden. Daarnaast zorgen sfeervolle, middeleeuwse plaatsen als Siena, Pisa en Lucca voor een rijke historie en adembenemende plaatjes. Het culturele toppunt van Toscane is natuurlijk de hoofdstad Florence. Een stad die talloze paleizen, kerken en musea herbergt. De fiets- en wandeltochten door Toscane zijn echte kuitenbijters. Toscane kent een heerlijke keuken en uitstekende wijnen. 

Tips voor trips: 
o Bezoek het eiland Elba met haar prachtige baaien en doe de 'Napoleon tour' 
o Huur een fiets en bezoek de wekelijkse markt in het gezellige San Vicenzo 
o Maak een dagtocht door Toscane en bezoek Volterra, San Gimignano en Siena 
o Bekijk met eigen ogen hoe scheef de toren van Pisa staat en slenter door de straatjes 
o Bezoek het witte strand van Vada en waan u op een Tropisch eiland
Vind ook andere locaties in de buurt van San Vincenzo
Familiecamping Park Albatros****
San Vincenzo, Toscane
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties