Beschrijving
Kaart
Omgeving
Vervul je droom en vier vakantie in een design appartement! In dit luxueuse appartement in Katschberg ontdek je design, comfort, kwaliteit en een adembenemend uitzicht op de bergen. Residence Edel:weiss is ontworpen door de ster-architect Matteo Thun, en het complex is een van de architectonische hoogtepunten van Karinthië. De appartementen-torens waarin de vakantiewoningen zich bevinden zijn gebouwd in de vorm van denne-appels en passen hierdoor perfect in de omliggende natuur. De Falkensteiner Residence Edel:weiss heeft 64 appartementen in 2 verschillende groottes. Alle appartementen zijn functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. U heeft de keuze uit 2 verschillende woonstijlen bij de appartementen: 'modern of alpen'.

De appartementen bieden verder:
Adembenemend uitzicht op Katschberg - 2 verschillende appartementen met balkon - grootte: 45m2 en 75m2 - parkeergarage - hotel faciliteiten via Falkensteiner hotel Cristallo.

Wanneer u een appartement huurt in de Falkstensteiner Residence Edel:weiss kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het Falkensteiner hotel Cristallo, direct naast Residence Edel:weiss gelegen. Hotel Cristallo biedt kostenloos o.a. een Spa, een speciale kinder-Spa, kinderopvang, Fitness, een restaurant (tegen betaling) en overige hotelfaciliteiten.
Falkensteiner Residences, Residence Edelweiss
Katschberg, Karinthië
  • tot 4 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Appartement
  • Zwembad
De beste gezinsaccommodaties