Beschrijving
Kaart
Omgeving
Dit hotel ligt op ca. 5 km van Duitslands grootste attractiepark, Europa Park in Rust. In de directe omgeving van het hotel vindt u restaurants en winkels.

Europa-Park: 13 Europese landen en meer dan 100 (!) attracties en shows in één park Er is een plek waar op een paar passen van een Scandinavisch havenstadje een liefelijk Grieks dorpje ligt. Om de hoek van een Frans straatje ligt daar een Spaanse arena en op een steenworp van een Italiaans pleintje zie je er de bekende Hollandse huisjes met hun trapgevels en natuurlijk een windmolen. Die plek bestaat: het is Europa-Park in Rust, Duitsland. Met meer dan 100 (!) attracties en shows is het niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook een van de best bezochte parken in Europa. Jaarlijks brengen meer dan 4 miljoen mensen een bezoek aan dit park in het Zwarte Woud.

Het park heeft onder andere de hoogste achtbaan van Europa, de Silver Star. De Poseidon, een water-achtbaan, is een van de best gewaardeerde attracties en mag zeker niet op het to-do-lijstje ontbreken. In het Russische parkdeel kun je in de Euro-Mir en Euro-Sat helemaal uit je dak.
Vind ook andere locaties in de buurt van Kappel-Grafenhausen
Eurohotel, op 5 km van Europapark
Kappel-Grafenhausen, Baden-württemberg
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties