Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving

In de Achterhoek, verscholen tussen weilanden en de bossen en op een prachtige locatie, aan het eind van een lange oprijlaan, ligt deze mooie groepsaccommodatie met sauna op een heerlijk vakantiedomein. Voor volwassenen en voor kinderen is het er fantastisch toeven. Voor de kinderen zijn er twee grote skelters en één kleine skelter, een speelhuisje, een autoped, een scateboard en nog meer. Verder is er voor jong en oud een tafeltennistafel, een volleybalveld, een tafel-voetbalspel en niet te vergeten de lieve en aaibare pony Harry!

Vanuit de accommodatie kunt u op uw gemak per auto, wandelend of fietsend de schitterende omgeving verkennen. Aan de achterzijde van het erf is een uitloop met een directe verbinding naar een mooi wandel- en fietsgebied. In deze streek liggen tal van mooie landhuizen en kastelen in een voor de achterhoek zo kenmerkend coulissenlandschap.

Het groepsverblijf voorziet in alle gemakken voor een ontspannen en leuke vakantie of weekendje weg met uw familie of vrienden. EEN ECHTE AANRADER! 

Er mogen 2 huisdieren mee, mits in overleg. 

3,5 uur klimplezier voor het hele gezin!

Een dagje uit naar Klimbos Achterhoek in Ruurlo is een hele belevenis. In het grote, prachtig groene bos klim je tot maar liefst 17 meter hoogte! Hier vind je 8 verschillende klimavonturen en circa 120 verschillende overgangen dwars door het bos....
Op ~9 km van Hengelo

BubbelBal kinderfeestje

Bubble voetbal  Als je op zoek bent naar een originele activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest, dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Bij deze relatief nieuwe sport gaat het...
Op ~16 km van Hengelo
Erf Bosgunst
Hengelo, Gelderland
  • tot 18 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • Huisdieren
  • In de natuur
  • Wifi aanwezig
Kinderactiviteiten in de buurt
Klimbos Achterhoek
. Klimbos Achterhoek
BubbelBal
. BubbelBal
De beste gezinsaccommodaties