Beschrijving
Kaart
Omgeving
Deze ‘canvas’ villa’s liggen slechts op 5 minuten afstand van de zee en het strand. De 8-persoons buitenverblijven van 71m2 (exclusief veranda) hebben een prachtige houten keuken waarin heerlijk gekookt kan worden op een houtvuur. De Inrichting bestaat uit Indonesisch waaierhout en de accommodaties beschikken over een grote eettafel, houtkachel, koelkist en een ruime veranda van 15m2. Het tenthuis wordt verlicht met authentieke petroleumlampen, kandelaars en lantaarns die voor een warme gloed zorgen nadat de avondzon achter de duinen is verdwenen.

De tent zelf heeft drie slaapcompartimenten waarvan één oudersslaapkamer, één tweepersoons slaapkamer en één dubbel hangend canvasbed geschikt voor twee kinderen. Verder heeft het tenthuis een aangebouwd gastenverblijf waar nog eens een 2-persoons bedstee en een stapelbed gerealiseerd zijn. Hierdoor is deze accommodatie geschikt voor 8 personen waarvan maximaal 6 volwassenen.

Douchen gaat onder een buitendouche met houten badtobbe, hiervoor moet eerst warm water gehaald worden bij een nabijgelegen kraan. Dit warme water wordt gemakkelijk vervoerd met een grote bierton op wielen, die vervolgens op de douchepomp aangesloten wordt. De unieke inrichting en faciliteiten van deze tenthuizen maakt van uw verblijf een bijzondere beleving met alle vrijheid van de natuur.
Duynpark Het Zwanenwater, strand en duin lodges
Callantsoog, Noord-Holland
  • tot 8 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Huisdieren
  • In de natuur
  • Aan de kust
De beste gezinsaccommodaties