Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Dit kleine, maar zeer gezellige hotel, beschikt over 2 persoonskamers, familiekamers en familie-themakamers. De themakamers zijn geïnspireerd vanuit het attractiepark, er is een prachtige Carrousel kamer en een stoere Wild West kamer. Op de familiekamers slaap je als gezin (4 personen) lekker bij elkaar op 1 kamer, even tijd voor elkaar. Alle kamers beschikken over douche, toilet, wastafel, televisie, mini-bar en internet. Beneden is een ontspanningsruimte met spelletjes, tv en tijdschriften.

Bij het huren van een kamer is de toegang tot het gelijknamige attractiepark gratis. Het attractiepark is gericht op gezinnen die een gezellige, veilige en onbezorgde dag uit willen! De toegang tot het attractiepark is altijd inclusief & onbeperkt alle attracties, frites, snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, ranja en softijs! (t.w.v. € 13,00 p.p.p.d.).  

Ook de omgeving van Drouwenerzand heeft ontzettend veel te bieden, prachtige natuurgebieden (o.a. tegenover het park), kilometers lange fietspaden, uitgezette wandelroutes, attractieparken, musea, binnen- en buiten zwemgelegenheden, bioscopen, theaters. En dat alles binnen een straal van 15 kilometer.

Aquapark en schans

DX ADVENTUREPARK Hou jij van klimmen en klauteren, of ben je juist een echte waaghals. Dan zit je bij DX adventurepark goed! Op ons aquapark kun je klimmen, klauteren, glijden, balanceren en zelfs gelanceerd worden van de blob. Op onze...
Op ~2 km van Drouwen

Outdoor lasergame, survival junior of bubbelbal

Op de grens van Groningen en Drenthe, midden in het bos, ligt Pagedal Adventure Park. Deze stoere outdoor locatie is dé plek voor actieve uitjes en sportieve arrangementen. Bij het binnenlopen van het Adventure Park lijkt het heel even...
Op ~12 km van Drouwen
Drouwenerzand Hotel
Drouwen, Drenthe
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel en B&B
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
DX Adventurepark
. DX Adventurepark
Pagedal
. Pagedal
De beste gezinsaccommodaties