Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Video
Welkom bij Droompark Bad Hoophuizen, een unieke locatie met een scala aan mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. De camping ligt centraal op de mooie Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet. Bijna nergens anders in Nederland kunt u zo mooi wandelen of fietsen als op de Veluwe. Echter door haar directe ligging aan het prachtige Veluwemeer, biedt de camping ook vele mogelijkheden voor de liefhebbers van watersport. Droompark Bad Hoophuizen is de locatie bij uitstek om uw vrije tijd door te brengen. Heeft u huisdieren? Geen probleem, op een aantal kampeervelden zijn huisdieren toegestaan en kunnen zij gewoon met u meekomen.

Compleet ingerichte tenten
Op onze camping vindt u ook een drietal Tendi tenten (Esperanto voor kamperen). De vierpersoons lodge tenten zijn gezellig ingericht en geven u dat wat u nodig heeft om er een geslaagde vakantie van te maken. Ze staan langs het strand, zodat u ’s avonds een mooi uitzicht heeft over het Veluwemeer. 

Accommodaties op de camping
Op de camping zijn een aantal bungalows welke geschikt zijn voor 2 of 6 personen. Ook is er een grote groepsaccomodatie voor maximaal 16 personen, genaamd de Marinahoeve. De accomodaties zijn ruim opgezet en staan in een natuurrijke omgeving.

Kom maar als je durft!

Er is van alles te beleven. Spannend voor jong en oud! Geheime trappen die leiden naar een van de drie grote glijbanen of de grote heksenketel!      De bewegende tafels die ervoor...
Op ~13 km van Hulshorst

De leukste en actieve kinderfeestjes!

In de bossen van ’t Loo Oldebroek, op de Veluwe, net onder Zwolle kun je terecht voor de beste survival kinderfeestjes. Klimmen ons Klimbos (met een permanent zekersysteem), een katapult bouwen, leren hoe je vuur moet maken,...
Op ~15 km van Hulshorst
Droompark Bad Hoophuizen, Veluwemeer
Hulshorst, Gelderland
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Pannenkoekhuis Hans & Grietje
. Pannenkoekhuis Hans & Grietje
Het Buitencentrum Oldebroek
. Het Buitencentrum Oldebroek
De beste gezinsaccommodaties