Beschrijving
Kaart
Omgeving
Ons domaine ligt midden in de wijngaarden, 25 minuten van strand en zee. De gebouwen stammen uit het begin van de negentiende eeuw. In de loop van de tijd is het diverse malen uitgebreid. Het oorspronkelijke huis van de wijnboer - Maison de vigneron - de stallen en het huis van de Regisseur zijn verbouwd tot vijf mooie gites, waarbij het oorspronkelijk karakter zo veel mogelijk is behouden. Uiteraard hebben wij gezorgd voor hedendaags comfort.

In het hoogseizoen (week 26 tot en met week 36) koken we een aantal dagen per week voor onze gasten. Deze table d'hôtes staat strategisch opgesteld naast onze grote notenboom, een mooie positie om gezamenlijk de zon over de wijngaarden te zien ondergaan. Kids eten aan hun eigen tafel een aangepast menu. Op het terras, aan het verwarmde zwembad kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of iets koels uit ons "poolhouse." Er kan tot en met de herfstvakantie heerlijk worden gezwomen!

Vijf gites, elk met een eigen karakter
De gîtes zijn geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen. Elke gîte heeft zijn eigen terras met buitenmeubilair.

Hopelijk à bientôt!
Vind ook andere locaties in de buurt van Servian
Domaine de St. Pierre
Servian, Languedoc-roussillon
  • tot 27 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • Zwembad
  • In de natuur
“Heel erg leuk, top plek voor de kids!”
- George Schröder
De beste gezinsaccommodaties