Beschrijving
Kaart
Omgeving
Club Village Spiaggia Romea is een prachtig gelegen vakantiepark aan de Adriatische kust, middenin het Nationaal Park Delta del Po. Omringd door veel bomen en bloemen, maakt de fantastische ligging aan de Adriatische kust het decor compleet. Club Village Spiaggia Romea beschikt over een eigen meer met vele mogelijkheden voor waterpret. U kunt hier gebruik maken van talloze faciliteiten zoals windsurfen en kanoën, of meedoen aan diverse sporttoernooien en de animatie. En dit allemaal bij de prijs inbegrepen! En niet te vergeten, de vakantiewoningen zijn modern en zeer comfortabel ingericht voor een compleet en rustgevend verblijf. Waar wacht u nog op, boek deze heerlijke vakantie bij Vacanceselect.nl!

De voorzieningen van Club Village Spiaggia Romea
Club Village Spiaggia Romea is ideaal voor gezinnen met kinderen maar ook de rustzoeker en cultuurliefhebber komt volop aan zijn trekken. Naast de vele faciliteiten, hier de belangrijkste: · Groot zwembad met een ruim zonneterras · Gratis gebruik van parasols en ligbedden aan het strand, meer en aan het zwembad · 2 restaurants en een wellnesscentrum. 

Aan de kinderen is veel aandacht besteed. Ze treffen hier:
· 2 grote kinderzwembaden waaronder een mooi lagunebad · Gratis minigolf aan het meer · Gratis kennismaking (onder begeleiding van een gids) met de diverse paarden, stieren, herten en de vele bijzondere vogels.

Club Village Spiaggia Romea betekent helemaal bijkomen aan het strand, het meer of aan een van de heerlijke zwembaden!

Uw verblijf in Club Village Spiaggia Romea
De vakantiewoningen bevinden zich op een rustig gedeelte nabij het zwembad. De woningen zijn modern en smaakvol ingericht en beschikken allen over een ruim terras of balkon. 
Vind ook andere locaties in de buurt van Lido delle Nazioni
Club Village Spiaggia Romea
Lido delle Nazioni, Adriatische kust
  • tot 5 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties