Beschrijving
Kaart
Omgeving
Casa La Primula is een volledig vrijstaand vakantiehuis op de grens van Toscane en Umbrië met privé zwembad! Zo’n mooi vakantiehuis in Italië boekt u bij Vacanceselect.nl!

Ligging

Casa La Primula ligt op een prachtige locatie tussen Siena en Perugia, op een paar kilometer van het Toscaanse dorpje Mercatale. Vanaf het zwembad heeft u een adembenemend uitzicht over de glooiende heuvels en een middeleeuws kasteel. Om het vakantiehuis te bereiken rijdt u 4 km over een deels ongeasfalteerde weg, prima te berijden. Met een heel lage sportauto is het vakantiehuis echter moeilijk bereikbaar. 

Voorzieningen

De eigenaren hebben ervoor gezorgd dat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw vakantie. Zo kunt u heerlijk genieten van een:
· Schitterend panoramisch privézwembad met ligstoelen
· Ruim opgezet vakantiehuis met o.a. een afwasmachine, wasmachine, magnetron
· Grote tuin met tuinmeubilair om lekker van het Italiaanse buitenleven te genieten

Uw Verblijf

Casa La Primula is een ruim opgezet vakantiehuis geschikt voor 8+1 personen. In totaal zijn er 4 slaapkamers en 2 badkamers. Voor een gedetailleerde beschrijving van het vrijstaande vakantiehuis, zie het tabblad; ‘bekijk het vakantiehuis’.

Omgeving

Casa La Primula ligt op een heerlijk panoramisch plekje. Wilt u van uw rust genieten? Dan zit u hier zeker goed. Bent u een avonturier en wilt u naar leuke stadjes of andere bezienswaardigheden? Dat kan ook! Ga een dagje naar mooie steden als Perugia en Assisi in Umbrië! Een boottochtje op het Trasimeense meer zullen de kinderen ook prachtig vinden. Liever een ijsje eten op het beroemde plein van Siena of de koepel van de ‘duomo’ in Florence beklimmen? Ook dat is mogelijk tijdens een leuk dagtripje!

Op vakantie naar Toscane met Vacanceselect.nl!

Geniet van een prachtig verblijf op deze sprookjesachtige plek. De kinderen zullen zich prima vermaken in het zwembad, terwijl u een nieuw uitstapje kunt plannen voor het hele gezin. Een verblijf in Casa La Primula staat garant voor een bijzondere vakantie in Italië!
Vind ook andere locaties in de buurt van Cortona
Casa La Primula
Cortona, Toscane
  • tot 9 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
De beste gezinsaccommodaties