Beschrijving
Kaart
Omgeving
Casa del Mundo is gelegen in het prachtige binnenland van Spanje, op 30 km van Alicante, in het achterland van de Costa Blanca. U zult zich als gast van Casa Del Mundo op wereldreis wanen. De accommodaties zijn comfortabel en compleet en hebben allemaal te maken met 'reizend wonen': prachtige authentieke houtgesneden woonwagens, Indonesische Gazebo's, en diverse prachtig gedecoreerde tenten dragen bij aan de wereldse sfeer. De casa zelf heeft een Spaans Mexicaanse uitstraling en de sfeer is relaxed. Het is er zomer én winter heerlijk toeven. In de keuken van Casa del Mundo worden smaakvolle wereldgerechten gereserveerd.

Verblijf of maaltijd in Casa Del Mundo: een wereld van verschil!

Iedere accommodatie is verschillend, u kunt dus kiezen voor de woonwagen die het best bij u past. De woonwagens beschikken allemaal over eigen sanitair (toilet & douche) en een keuken, sommige inpandig, bij de anderen is een passend, eigen sanitairhuisje geplaatst.
 
De meeste woonwagens hebben een sfeervolle woonkamer en een fraai gedecoreerde slaapkamer, sommige beschikken over eenzelfde soort woonkamer met daarin een knusse bedstede. Dit alles is gemaakt van fraai houtsnijwerk en gekleurde bovenraampjes die zorgen voor een prachtig lichtinval als de zon er doorheen schijnt.

Casa del Mundo beschikt ook over en tradionele Indonesische Gazebo; een Balinees rijsthuis. Deze geheel uit palmen- en bamboehout gemaakte accommodatie geeft een zeer bijzondere sfeer. Binnenin heeft u de beschikking over een eigen keuken en eigen sanitair.

Als aanvulling op de wereldse onderkomens beschikt Casa del Mundo nu ook over 2 prachtige safari lodges. Deze zeer ruimtelijk ingerichte lodges beschikken over eigen sanitair en keuken. Naast de grote slaapkamer is er een aparte slaapkamer met stapelbedden. Hierdoor zijn deze lodges geschikt voor een verblijf met 2 tot 5 personen (Zambia) of zelfs voor 6 personen (Kenia). Het houten interieur en de grote veranda geven het geheel een ruige, maar luxe uitstraling. 

Faciliteiten

Vind ook andere locaties in de buurt van Alicante
Casa del Mundo
Alicante, Costa blanca alicante
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
“Ja, dit is pas echt gaaf!”
- George Schröder
De beste gezinsaccommodaties