Beschrijving
Kaart
Omgeving
Camping Château de Boisson is een kleine kasteelcamping die mooi gelegen is op een steile heuvel in de Ardèche. De voorzieningen zijn ondergebracht in de bijgebouwen van het kasteel.

De camping heeft een zwembad met glijbaan, een kinderbad en een verwarmd binnenbad. Wie zin heeft om te sporten kan terecht op de sportvelden of de tennisbaan. De keuken van het restaurant is voortreffelijk en daarom ook in trek bij de lokale bevolking aan. Het terras leent zich uitstekend om te genieten van de zwoele zomeravonden.

Het is een rustige camping, maar in het hoogseizoen worden er regelmatig shows georganiseerd. Zo worden er in het hoogseizoen disco avonden, goochelshows, karaoke, sportwedstrijden en diverse excursies zoals kanotrips georganiseerd voor de kids.

De camping ligt in het dorpje Boisson; in de buurt kunt u heerlijk door de heuvels wandelen. St. Ambroix, 5 minuten rijden, is een marktplaats waar veel kanotochten beginnen. Alès, 20 minuten rijden, is een grotere plaats waar u heerlijk een dag kunt gaan winkelen. Er is een rivierstrand bij St. Denis (5 km).

De Gorges de l’Ardèche zijn het mooist tussen Pont d’Arc en St. Martin. Vanaf de weg kijkt u diep in de kloof die door het water van de Ardèche is uitgesleten. Op 39 km van de camping ligt Pont du Gard, een indrukwekkend Romeins bouwwerk over de Gardon-vallei.
Vind ook andere locaties in de buurt van Boisson
Canvas camping Château de Boisson, St Ambroix
Boisson,
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties