Beschrijving
Kaart
Omgeving
Ontdek de vele schatten van de streek de Dordogne. Onze kampeertenten staan op een prachtig landgoed le Moulin de la Pique met zijn 18e eeuwse gebouwen. Een buitengewoon mooi gebied met heuvelachtig groen landschappen, wijngaarden, rotsen, grotten, pittoreske stadjes, burchten en kastelen. 

De camping

Op het prachtig landgoed, met 18e eeuwse gebouwen staat de camping le Moulin de la Pique. Exotisch aangelegde tuinen met beekjes en een groot meer maken deze camping een unieke vakantiebestemming, waar al het mogelijke is gedaan om hun gasten een onvergetelijk vakantie te bezorgen. In het karakteristiek hoofdgebouw huist de receptie, een winkeltje met iedere dag vers brood of croissant en op de verdieping een restaurant, alwaar u zich eeuwen in de tijd voelt. Op het prachtig aangelegd terras is het goed vertoeven na een dag genieten van de streek of tijdens uw verblijf op de camping. Met zijn 4 zwembaden voorzien van glijbanen zal het moeilijk worden om de kinderen mee de camping af te krijgen. Ook op het 5000m2 groot recreatiemeer kan je heerlijk met een bootje rondpeddelen of een hengeltje uitgooien. Overal op de camping zijn er speeltuinen te vinden en ontbreekt de tennisbaan hier niet. Een balletje trappen op het speelveld of een partijtje jeux-de-boules spelen behoord erbij op een Franse camping. Het recreatieteam is er voor jong en oud en organiseert dagelijks allerlei activiteiten zoals kinderspelen, excursies, servivtochet, kano- of kajak tochten, excursies en spannede avondspellen. Op de receptie helpen ze u graag met het vinden van uitgekiende wandel- en toertochten. De Koko Holidays bungalowtenten staan allemaal op beschutte plaatsen en niet ver van alle voorzieningen.
Vind ook andere locaties in de buurt van Belvès
Camping RCN Le Moulin de la Pique
Belvès, Dordogne
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
“Mooie camping voor kids tot 12 jaar, leuke animatie waarvan de kids hebben genoten. Kids super gelukkig op deze Nederlandse camping. Ze konden zelf brood halen en op pad. Zeker een aanrader!”
De beste gezinsaccommodaties