Beschrijving
Kaart
Omgeving
Camping Le Mas des Lavandes is een mooie camping in de Languedoc-Roussillon! Niets doen onder de palmbomen van het azuurblauwe zwembad, genieten van alle sportmogelijkheden en entertainment, om vervolgens de avond af te sluiten bij één van de professionele shows. Wij weten het zeker; camping Le Mas des Lavandes is dé perfecte plek voor een unieke gezinsvakantie! 

Ligging

Camping Le Mas des Lavandes ligt op een prachtige plaats in Valras-Plage in het zonnige zuiden van Frankrijk op maar 1,5 km van het strand. U kunt hier zowel genieten van het prachtige achterland als de kust en bovendien kunt u op ontdekking in de streek van de Katharen met veel kastelen en legendes.

Voorzieningen

Camping Le Mas des Lavandes heeft uitgebreide voorzieningen. Met de speciale armband kunt u volop genieten van bijvoorbeeld de volgende faciliteiten:
· Mooi zwembad met waterglijbaan
· Jeu de boules baan van 180 m² en multisportterrein
· Leuke en gezellige animatie

Naast alle faciliteiten is er ook nog een:
· Tennisbaan
· Het sfeervolle plaatsje Valras-Plage
· O.a. surflessen en zeillessen langs de kust

Uw Verblijf

Wij hebben op camping Le Mas des Lavandes twee typen stacaravans gereserveerd, beide luxe en comfortabel en daardoor een stukje paradijs voor uw gezin. Uw stacaravan is uitgerust met een compleet ingerichte keuken, mooie badkamer met douche en wastafel, apart toilet en een mooie buitenruimte. Voor grote gezinnen bieden wij ook een model met drie slaapkamers! Voor meer informatie zie het tabblad ‘bekijk de stacaravan’.

Omgeving

U begrijpt dat de camping u graag van dienst is met het verstrekken van informatie over de bezienswaardigheden in de buurt. Er zijn hier volop mogelijkheden; natuurlijk zijn er in de Languedoc-Roussillon prachtige plekjes, maar waarom niet een dagje naar Carcassonne of wat verder… naar het prachtige Barcelona? Een leuk boottochtje op het nabijgelegen Canal du Midi is natuurlijk aan te raden! 

Plezier voor het hele gezin vindt u op camping Le Mas des Lavandes!

Een heerlijk zwembad, gezellige animatie en volop mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving, dit wordt een onvergetelijke vakantie!
Camping Le Mas des Lavandes
Sérignan, Languedoc-Roussillon
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties