Beschrijving
Kaart
Omgeving

Deze camping is gelegen in het van oorsprong vissersdorp Blanes. Camping Bella Terra is een vlakke familiecamping direct aan zee gelegen. Deze camping heeft voor zowel jong als oud volop te bieden met een enthousiast animatieteam voor klein en groot, supermarkt, broodjesservice internetruimte,

centrale Wi-Fi, wasserette en een restaurant. Het sanitair is in goede conditie en biedt ook de toegang tot de minder valide mensen. De camping staat direct in verbinding met een mooi lang zandstand, en binnen 10 minuten loopt u zo naar het algemeen bekende centrum van Blanes. Ook biedt deze camping om i.p.v. dagje strand een heerlijke relax dag aan het zwembad van de camping door te brengen wat voor iedere leeftijd toegankelijk is. Een potje tafeltennis voetbal en/of basketbal te spelen.


Camping Bella terra is geen camping voor alleengaande jongeren, deze worden niet toegelaten!

De camping hanteert het beleid om alleen maar families te accepteren.
 

Blanes is gelegen ten noorden van Barcelona aan de monding van de rivier Tordera en biedt u dan ook een 4 km lange kustlijn met een breed strand dat door een rotspartij in tweeën wordt verdeeld. Blanes is een dorp wat leeft, en vertier biedt voor jong en oud met de visafslag en dagelijkse fruit- en groentenmarkt. Tevens heeft het een gezellige drukke Spaanse promenade en worden er regelmatige mooie vuurwerkshows gegeven. In de directe omgeving bevinden zich de bekende plaatsten Lloret de Mar en zijn uitstapjes naar Gerona en Barcelona zeker de moeite waard. In het meest noordelijke deel van Blanes ligt de jachthaven met een vrij diep zandstrand Play de Blanes het zuidelijker gelegen Playa  S'Abanell. Tevens bestaat de mogelijk om een fiets te huren en Blanes op de fiets te bewonderen.

Camping Bella Terra, direct gelegen aan zee
Blanes, Costa brava
  • tot 8 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
“"Fantastisch volgend jaar zeker weer" Heb al weer geboekt voor 2014 ik vind het een super camping !!!! Erg kind vriendelijk.”
De beste gezinsaccommodaties