Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Een bezoek aan Familyland, dat wordt ‘natuurlijk genieten’

Het luxe bungalow- en villapark Familyland in Hoogerheide is gelegen in het bos- en heiderijke landschap van West Brabant. Familyland biedt rust in verblijf, comfort in voorzieningen en een keur recreatieve activiteiten voor groot en klein.

Verblijf op Familyland
Bungalow- en villapark Familyland beschikt over 80 Finse bungalows en 46 traditioneel gebouwde, stenen villa’s voorzien van alle huiselijk comfort. De ‘Zonnedauw’ is geschikt voor 6 personen. De ‘Kornoelje’ kan 8 personen herbergen. De villa’s zijn voorzien van respectievelijk 3 of 4 ruime slaapkamers, een woonkamer met open haard, breedbeeld TV, keuken met magnetron en vaatwasser, badkamer met ligbad, toilet begane grond en eerste verdieping en sauna cabine. Het interieur mag met recht uniek genoemd worden.

Op het toerveld is het jaarlijks een komen en gaan van kampeerders. Of het is voor een verblijf van een paar dagen, voor het voor- of naseizoen of voor de zomer, Familyland heeft in elk seizoen vertier te bieden. De rugzaktoeristen zijn welkom in de trekkershutten voor een overnachting.

Recreatieve voorzieningen
Wie uitgerust is en op zoek gaat naar activiteiten vindt op Familyland een modern bowlingcentrum met zes wedstrijdbanen en ‘glow-in the dark’ effect. De beginnende en gevorderde golfer kan zich uitleven op een complete weersonafhankelijke indoorgolfbaan. IntoGolf biedt u 6 holes met drie pinposities, oefenfaciliteiten voor chippen en putten en een simulator. Ook voor clinics, privé-lessen en complete cursussen.

Leef je ook uit op een van de tennisbanen, op de midgetgolfbaan, tijdens een skeltertocht, op de trampoline of in de speeltuin. Huur een standaard fiets, mountainbike of tandem en geniet van de omgeving. Tijdens het hoogseizoen zijn er extra recreatieve activiteiten, verzorgd door het animatieteam.

Culinair genieten
Restaurant Familyland is er voor a la carte dineren, voor steengrill en barbecue, voor warme en koude buffetten en brunchen. In het grand-café kunt u uw keuze maken op de kleine kaart of genieten van een drankje en hapje. In het hoogseizoen is ook de snackbar geopend. Broodservice en afhaalmaaltijden zijn het jaar rond verkrijgbaar.

3,5 uur klimplezier met het hele gezin!

Een dagje uit naar Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom is een hele belevenis. Het Klimbos is gelegen in een openbaar bos, dichtbij de Stayokay en Natuurpodium. Er zijn 8 verschillende klimavonturen en circa 120 verschillende overgangen dwars...
Op ~10 km van Hoogerheide
Bungalow- en Villapark Familyland, recreatiepark
Hoogerheide, Noord-Brabant
  • tot 8 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Klimbos Brabantse Wal
. Klimbos Brabantse Wal
De beste gezinsaccommodaties