Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Er was eens een heel bijzonder plekje op aarde; een groen pareltje gelegen in Heythuysen, het hart van het Leudal ( Limburg). Dáár bij Buitengoed “de Gaard”, in een prachtige tuin van meer dan 3000 m2 en een weidse groene bodemsprei van meer dan 5500 m2 wonen en werken uw gastheer Bas en gastvrouw Anja in de eeuwenoude monumentale heerboerderij Aldenhoven. Vanuit dit sprookjesachtige plekje waken wij over jullie en doen wij er alles aan jullie te verrassen en optimaal te laten genieten.

Wij nemen je mee terug in de tijd in het nostalgische vakantiehuisje genaamd ons Vierseizoenenhuisje of in een van de zeer luxe Pipowagens, die geschikt zijn voor alle jaargetijden.

In jullie verzorgde accommodatie naar keuze is hedendaags gemak gecombineerd met de tijdsgeest van toen. Gastvrijheid, Service en Goede Verzorging worden hier met een hoofdletter geschreven. Dit geldt niet alleen voor de drie accommodaties maar ook voor alle geboden faciliteiten zoals verwarmd zwembad, Dutchtub (hot-tub), speeltuin, kinderboerderijtje, trampoline en een speelweide.

Meer informatie en foto's van het Vierseizoenenhuisje of een van de zeer luxe pipowagens kunt u vinden op de website.

Glow in the dark minigolf - Weert

GlowGolf  maakt van Minigolf (of midgetgolf) een unieke belevenis.  Op het 18 holes parcours maak je een reis over de prairie, door de jungle en ontdek je een verloren tempel. De baan is overdekt en verlicht met fluorescerende...
Op ~13 km van Heythuysen
Buitengoed de Gaard
Heythuysen, Limburg
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
Kinderactiviteiten in de buurt
GlowGolf Weert®
. GlowGolf Weert®
De beste gezinsaccommodaties