Kamperen met het gezin

Met kinderen op de camping
Kinderen kunnen zich op de camping helemaal uitleven. Campings zijn tegenwoordig van de meest luxe en de leukste faciliteiten voorzien. Veel campings hebben hun faciliteiten en mogelijkheden nadrukkelijk afgestemd op kinderen. Op de campings zijn tegenwoordig luxe kampeeraccommodaties te vinden, zoals stacaravans en bungalowtenten. Op de camping kunnen kinderen tijdens de campingvakantie vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten.

Luxe kampeervakanties ideaal voor gezinnen met kinderen
Voor een gezin met kinderen is een campingvakantie in een comfortabele kampeeraccommodatie op een luxe camping ideaal. In een comfortabele stacaravan of volledig ingerichte bungalowtent zijn alle faciliteiten die uw campingvakantie erg aangenaam maken. In een stacaravan is er naast een volledig ingerichte keuken een toilet en een badruimte met een lekkere warme douche. De volledig ingerichte bungalowtenten zijn voorzien van keukenblok en koelkast. Ook kan er vaak een babypakket gehuurd worden. 

Zwembaden met superglijbanen en kinderbaden
De campings zijn tegenwoordig veelal voorzien van ware zwemparadijzen die bestaan uit spectaculaire zwembaden. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in deze spetterende waterpretparken met spannende glijbanen. Glijbaan op, glijbaan af. Met een vaart door een kronkelende superglijbaan of van een hobbelige waterschans. Bubbelen in het bubbelbad of doen wie het grootste bommetje kan maken. De meeste zwembaden zijn voorzien van een apart kinderbad met paddestoelen en clowns die water spuiten. 

Campings met een goede kwalificatie kindvriendelijkheid
Op deze website vindt u uitsluitend campings die op het onderdeel kindvriendelijkheid beoordeeld zijn met goed, zeer goed of uitstekend. De campings beschikken op dit onderdeel ook allen over een goede beoordeling op Zoover, de website met beoordelingen van campings door en voor kampeerders.

De beste gezinsaccommodaties