Beschrijving
Kaart
Omgeving
Video

Ontdek het échte vakantiegevoel aan het Friese IJsselmeer 

Beach Resort is een uniek vakantiepark aan het Friese IJsselmeerstrand en ligt in een prachtig natuurgebied. Bungalows, luxe villa’s en appartementen van 2 tot 12 personen. U kunt uw vakantiewoning helemaal naar uw eigen wens samenstellen. Wilt u een sauna, stoombad of jacuzzi? De hond mee op vakantie? Geef uw voorkeuren aan bij uw reservering.

 

Actief en ontspannen!

Ons vakantiepark is voorzien van vele sportieve faciliteiten. U kunt hier fantastisch fietsen, wandelen, surfen, bootje varen, tennissen, noem maar op! Op ons vakantiepark zijn allerlei bootjes en fietsen te huur, sportveldjes en midgetgolf.

 

Speciaal voor de kids:
Op het strand kunnen uw kinderen heerlijk vliegeren, ravotten in het zand en spelen in het (zoete!) water. Groot voordeel is dat het IJsselmeer tot ver uit de kust ondiep is. Ook op de binnenwateren kunnen de kleintjes zich heerlijk vermaken met hun rubberbootjes of luchtbedden. Even genoeg strand en water? Dan kunnen ze nog uit spelen in een van de speeltuintjes of op de sportveldjes van dit kindvriendelijke vakantiepark.


Profiteer van onze 20% Jonge Gezinnen Korting!
Bij Beach Resort Makkum kunt u bijna het hele jaar door profiteren van onze jonge gezinnen korting en last minute aanbiedingen.

 

Omgeving!

Ook in de omgeving is veel te doen. De Friese Elf Steden zijn nabij en zeker het bezoeken waard.

Beach Resort Makkum
Makkum, Friesland
  • tot 12 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • In de natuur
  • Aan de kust
De beste gezinsaccommodaties