Beschrijving
Kaart
Omgeving
Video

Kom samen volledig tot rust aan het IJsselmeer.

Beach Resort Makkum is een uniek vakantiepark, gelegen aan het strand van het IJsselmeer in Friesland. Het luxe vakantiepark biedt comfortabele bungalows, luxe villa’s direct aan het water en/of aan het strand en mooie appartementen met een spectaculair uitzicht over het IJsselmeer. Ook bieden veel van deze accommodaties privacy, waardoor u volledig tot rust kan komen samen met uw gezin. 

  

Kindvriendelijk vakantiepark

Beach Resort Makkum is een extreem kindvriendelijk vakantiepark. Kinderen kunnen zandkastelen bouwen op het strand en spetteren in het ondiepe water. Ook op de binnenwateren kunnen de kleintjes zich heerlijk vermaken met hun rubberbootjes of luchtbedden. Even genoeg van het strand en water? Dan kunnen ze nog uit spelen in een van de vele speeltuintjes of sportveldjes.

 

Voor de oudere kinderen is er ook genoeg te beleven. Zo kunnen ze hier onder andere kitesurfen, midgetgolven, tennissen, zwemmen en lekker bootje varen. Ook kunnen er op het vakantiepark de mooiste foto’s gemaakt worden voor op social media om te delen met vrienden. Belangrijk hierbij is de goede WiFi-verbinding, die in iedere accommodatie aanwezig is!


Actief en ontspannen vakantie

Beach Resort Makkum is voorzien van vele sportieve faciliteiten. U kunt hier fantastisch fietsen, wandelen, surfen, bootje varen, tennissen, golven, noem maar op! Op het vakantiepark zijn ook nog allerlei bootjes en fietsen te huur. Ook is er een sportschool aanwezig voor de liefhebber.

 

Mooie omgeving

In de omgeving van het vakantiepark is ook veel te doen. Zo zijn de Elf Steden en de typisch Friese dorpjes zeker het bezoeken waard. Ook kan er heerlijk gewandeld worden in het nabijgelegen natuurgebied aan het IJsselmeer. Verder bent u vanuit Makkum zo op de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling voor een heerlijk dagje uitwaaien. Bij uw bezoek krijgt u een Gastenkortingspas, waarmee u met uw gezin korting krijgt bij de leukste uitstapjes in de omgeving!

Wilt u een zorgeloze vakantie in een schitterende omgeving en met veel vermaak voor de kids? Breng dan een bezoek aan Beach Resort Makkum!

 

Beach Resort Makkum
Makkum, Friesland
  • tot 12 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties