Beschrijving
Kaart
Omgeving
Verwend worden en toch doen alsof u thuis bent in ons comfortabele appartement, in het gerestaureerde terphuisje of in het authentieke gastenhuisje.

De Gastenkamer in het dorpje Ee ligt op 20 minuten rijden van de veerboten naar Schiermonnikoog en Ameland. Bovendien ligt Ee vlak bij de mooiste plekken om vogels te kijken in het Nationaal Park Lauwersmeer. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Verwend worden en toch doen alsof u thuis bent in ons comfortabele appartement (max. 4 personen) of in het luxe gastenhuisje (max. 6 personen).

Recreatiewoning Het Terphuisje
Het terphuisje is een vrijstaand gerestaureerd huisje met terras en tuin en staat midden op de terp in ons dorp Ee. Er is bijna geen verkeer waardoor kleine kinderen zelf naar het speeltuintje welke vlakbij is kunnen lopen. De begane grond heeft een hal, toilet, twee persoons slaapkamers, badkamer, woonkamer met houtkachel en een open keuken. De bijkeuken is ingericht als kinderkamertje waar een kinderbed in staat. Een tweede kinderbed en kinderstoel kunnen bijgezet worden. Op de eerste verdieping is een overloop en een slaapkamer met twee eenpersoons bedden. Prive parkeerplaats is aanwezig bij het huisje.


Recreatiewoning Het Gastenhuisje
Even teruggaan in de tijd en toch genieten van comfort
Ons authentieke gastenhuisje ademt de sfeer van vroeger. Het is in 2008 met oude bouwmaterialen en in oude stijl gebouwd. Toch kunt u genieten van het gemak van moderne inbouwapparatuur in de keuken en van een wasmachine en droger. Er is zelfs een kleine tuin bij. Na een dag uitwaaien op het wad, kunt u heerlijk ontspannen in de stoomdouche. Kortom, u wordt verwend als in een bed & breakfast en toch kunt u doen alsof u thuis bent.  

B&B De Gastenkamer
Ee, Friesland
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel en B&B
  • In de natuur
De beste gezinsaccommodaties